| ILeNutsa06 a întrebat:

Ce semnifica ploaia pentru voi?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Depinde de ploaie; ploaia de vara,venita pe neasteptate,uneori chiar cu soarele pe cer,ploaia usoara,rapida cu stopi mici si mai mult calzi decat reci semn ca norii nu sunt la mare inaltime,ma desfata; surprinsa adeseori de o asemenea ploaie n-am fugit la adapost,ba chiar mi-am ridicat obrajii spre ea si i-am primit stropii in par,pe gat si pe rochiile subtiri de vara.Dar tot vara sunt acele ploi vestite de fulgere ce lumineaza departarile, insotite de glasul bubuitotr al tunetului pe masura ce se apropie; acele ploi sunt infricosatoare,infioara fiinta si m-au facut deseori sa inteleg cat de fragila pot fi in mijlocul naturii dezlantuite,mai ales cand m-au prins departe de casa,facandu-ma sa fug spre cel mai apropiat adapost; odata m-am refugiat intr-o coliba parasita pe camp si n-am sa uit niciodata spaima de a fi singura pe o lume devenita dintr-o data ostila...
Pe de alta parte sunt ploile monotone, obsedante si despletite de toamna care fac sufletul omului melancolic; stai la fereastra, iti dai seama ca vara a trecut si realizezi ca ai trecut odata cu ea...Ploaia este, cel putin pentru mine, un eveniment mai mult sufletesc decat fizic...

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Apa care cade din nori, ador vremea ploioasa.

| Broadband a răspuns:

Se urineaza norii

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Creste ceapa-n gradina.

Întrebări similare