| ionel92138312 a întrebat:

Ce sens are sa fac o munca fara sa am asteptari? E ca si cum mi-ai spune du-te si muncesti degeaba, dupa parerea mea trebuie sa ai asteptari ca altfel nu ai motivatie, dar asteptarile sa fie realiste. De exemplu eu la 28 ani sper sa ma fac inginer si sa ajung la 5000lei, ok nu reusesc mai sunt si alte variante unde pot castiga banii astia, dar sa fie ceva realist sau sa mergi si pe ideea de la bun inceput ca poate sa nu iasa, dar in cel mai rau caaz sa ai asteptari realiste asta conteaza, voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Nu pune preț doar pe banii, orice om in varsta regreta ca nu ti a petrecut timpul mai mult cu cei dragi ca nu a luptat pentru ceea ce a iubit, banii sunt importanti dar nu iti dedica toata viata lor

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cui ii pasa ce așteptări ai tu, TPU nu e loc de validare a ta personala

| ionel92138312 explică (pentru RAY):

Pai nu voiam validare intrebam daca are sens sa ai sau nu asteptari ca daca nu ai asteptari cu ce scop faci ceva anume? intelegi?

| RAY a răspuns (pentru ionel92138312):

Așteptarea este financiara, si eu azi am reparat un laptop de dragul leilor nu ca nu aveam ce face, dar îmi place ceea ce fac si am nevoie de banii,eu acum te inteleg mai bine pentru ca si eu sunt in povestea ta,normal ca ai asteptarii de la alti si de la tine insati, dar in timp am ajuns sa regret ca aveam asteptari umane,toti ma-u dezamagit si eu pe alti, asa pe rand, cel mai de rahat este sa fii dezamagit de tine insati,sa ai stima de sine zero, sa ai fobie sociala, frica de incerca, anexitate, viata e grea, de asta iti recomand sa iti ti un jurnal propiu unde sa te auto critici si o lista cu ceea ce ai de facut

| RAY a răspuns (pentru ionel92138312):

Nu pune preț doar pe banii, orice om in varsta regreta ca nu ti a petrecut timpul mai mult cu cei dragi ca nu a luptat pentru ceea ce a iubit, banii sunt importanti dar nu iti dedica toata viata lor

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu are sens. Nu are rost să mergi pe o idee anume de la bun început.