| DracuIa a întrebat:

Ce sentiment ciudat,amintirile... voi il stiti?
Acela de loc, adica cand te simti intr-o stare anume, iar cand esti intr-un loc nou sau diferit in care nu ai mai fost, sa simti totul diferit sau sa iti readuci aminte de anumita stare de spirit, nu pot sa explic exact cum e si ce e e dar e ceva de stare gen cand mirosi ceva iti fuge mintea repede la locul unde ai mirosit primadata acel lucru, sau cand asculti o melodie si iti aduci aminte unde ai ascultat-o primadata si te cuprinde un sentiment de nostalgie...
Cred ca toata lumea simte asta unoeri si e ceva placut happy

4 răspunsuri:
| PersonajFictiv a răspuns:

Incepi cu "amintirile " si o dai in fantezii ( loc nou, unde nu ai mai fost )etc.
Vorbesti de amintiri si asociere.
Asociezi acele amintri cu ceva similar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e mereu placut. Depinde si ce memorii iti aduce. Nu mereu memoriile sunt si placute ca sa te poti bucura de ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu obisnuiesc sa fac conexiuni de genul.Imi aduc aminte mai degraba de senzatii, sentimente asociate cu anumite lucruri, culori, mirosuri etc decat de locul unde le-am avut prima data.
E ceva placut daca ai amintiri frumoase. Daca amintirile urate au avut un impact puternic asupra ta sau ti-au influentat viata la un moment dat, iti vei aduce aminte mai usor de ele decat de celelalte frumoase.Si numai placut nu e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=j8aQseeJMtA
Melodia asta îmi produce mereu amintiri plăcute. :D