| madagascar a întrebat:

Ce sentiment este mai complex si mai puternic, Dragostea sau Ura? De ce?

Răspuns Câştigător
| Nişka a răspuns:

Complex... poate puternic. Dragostea si ura cele mai de temut dintre sentimente; in urma dragostei apare sentimentul de ura -vrei sa urasti o persoana care la un moment dat a insemnat totul pentru tine, iubesti si apoi urasti! Oare este necesar sa urasti nu e de ajuns sa uitam? chiar trebuie sa ne otravim sufletul?! DE ce iubirea ce a a fost odata nu pastreaza frumoasele amintiri si arunca cu venin? Raspunsul e simplu, aceasta e firea omeneasca, astfel merg lucrurile.
Iar acum te mai gandesti care'i mai complex dintre cele 2 sentimente? Greu ...depinde cat ai iubit, in masura in care ai iubit astfel vei ura, insa la final vei constientiza ca ura nu a avut sens, grsind. Totul fiind in zadar in loc sa ramai cu amintiri... ti'ai inecat inima cu ura.

4 răspunsuri:
| denisa_4752 a răspuns:

Hmmm, acum depinde de persoana la persoana cred.eu una am iubit...cu adevarat o persoana pe care ulterior am am urat o pentru ca s au intamplat multe chestii aiurea! se pare ca in momentu asta dupa ce totu a trecut imi amintesc oarecum cu drag de cee a ce a fost si ura a disparut! asa ca parerea mea e ca dragostea batesmug

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Dragostea!
Nu pot sa urasc si nici nu trebuie sa facem acest lucru.
Poate mai intervine sentimentul de invidie, ciuda, oftica insa pana la a uri pe cineva e cale lunga, cazul meu!
Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea nu-i complexa. E atat de simpla, noi o facem complexa.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Ura este mai puternic pentru mulţi, deoarece este mai uşor şi provoacă o oarecare plăcere...eu urăsc ura, sincer. Dragostea este mai complex, deoarece implică sentimente de ambele părţi happy