| Dizzydizz a întrebat:

Ce sentimente iti provoaca toamna? De ce?

Răspuns Câştigător
| Cσσкiє a răspuns:

Toamna aduce deseori senzaţii pline de tristeţe, cu norii ei cenuşii şi frunze căzute. Important este ca noi să privim ce e frumos şi să ne dăm seama că trebuie să găseşti frumosul chiar şi în ce e mai urât. Toamna înseamnă viitor, toamna înseamnă începerea şcolii, toamna înseamnă noi şi noi şanse...De ce ne gândim că frunzele cad? Hai să ne gândim că vor fi verzi din nou. Indiferent de anotimp, dacă ai pe cineva alături care să ţină la tine cu adevărat parcă totul e mai frumos.

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Imi trezeste sensibilitatea. Oribilstraight face
Cand stiu doar eu asta, e ok, dar cand isi dau seama si cei din jurul meu incep sa imi pun intrebarithinking

| purpleice a răspuns:

De tristete si melancolie pentru ca imi aduc aminte de vara si mi se pare foarte trist ca de acum incolo vor fi 9 luni de scoala pana se va termina, mai ales ca sunt clasa a-8-a si va fi foarte greu anul asta. dar in acelasi timp imi trezeste si sentimente de nu stiu cum sa explic, tot timpul cand ma gandesc la toamna, imi vine in cap halloweenul, nu stiu de ce. mi se pare frumoasa in acelasi timp, toamna, pentru ca atunci cand este frig si ploua stau in casa, ma uit la filme, citesc, mananc prajiturele, beau ciocolata calda laughing si asta imi da un sentiment de binedispozitie.toamna chiar daca nu pare are si ea partile ei rele si partile ei bune, in fiecare anotimp vei gasi ceva frumos.anotimpul meu preferat este vara, dar cum am mai spus fiecare anotimp are ceva special, ceva magic.eu cad in depresie in aceste luni, de toamna si iarna, pentru ca imi place f mult vremea calda si insorita, dar toamna are un farmec aparte, de mister.

| BigV a răspuns:

Pai... cum vara este anotimpul meu preferat, toamna ma intristeaza!

| Sara_7066 a răspuns:

Tristete, melancolie.