Cele cu procese și avocați, este unul pe Amazon Prime, cel mai fain văzut vreodată,, Goliath'' se numește. Un tip cu o intuiție geniala, urmărește în fiecare serie câte un caz,, care creste pana devine de dimesiuni enorme, face diverse investigații și fără sa fac spoiler va las pe voi sa vedeti cum se termina fiecare caz. Apoi, altul care m-a ținut lipit de ecran a fost Peaky Blinders, film nu doar de acțiune, dar și istoric, psihologic, romantic uneori, vezi de toate, țigani, gangsteri, război, manevre politice. Film de ficțiune dar bazat pe realizați istorice, de exemplu, banda asta chiar a existat și a operat în Birmingham între anii 1880 și 1920. Desigur, ca sa devina o poveste captivanta pentru public, filmul a trebuit sa fie romanțat, fiecare episod te ține în suspans.
Cheers
Eu am văzut toate serialele adică am terminat 100. Aș vrea să mă uit la From dar nu cred că se va întâmpla asta în viitorul apropiat că sunt slabe șansele de a mă mărita.
Game of Thrones, House of the Dragon, Tha Witcher, Wheel of Time, Merlin, Camelot și Cursed de pe Netflix
Nu ma uit nici la un film de maxim 20 minute mă plictisesc groaznic!
Neapărat documentare reale pe fapte Adevărate să fie orice, războaie, acțiune.
Nu suport dramele! Turcește, indiene, Arabe...