anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce simti cand fumezi? De ce fumeaza oamenii?

Răspuns Câştigător
| єχcєєℓ a răspuns:

La prima intrebare nu-ti pot raspunde deoarece nu am fumat vreodata si nici nu o sa fumez.De ce fumeaza oamenii? Pentru ca daca ti se spune sa nu faci un lucru e musai sa faci acel lucrulaughingUnii oameni fulmeaza pentru a li se reduce niveul de stres.Altii pentru a se calma.Cunosc multi oameni care fumeaza din prostie.Au incercat odata si nu s-au mai oprit.Aud peste tot"Nu ma pot lasa!"Ooo vai draga da ce serios esti! Nu exista nu pot.Dar exista nu vreau! De obicei persoanele care fumeaza au tendinta de a se da "smecheri"Chiar si la scoala intalnesc persoane fumand.In fine tii se spune ca iti face rau fumatul dar tu nu asculti.Dar sa vedem peste cativa ani o sa iti aduci aminte ce te-au invatat ai tai? De ex cunosc o persoana care mi-a spus ca fumeaza de la 10 ani.Acum are 34 si e vai de capul lui.E plin de riduri si in acest moment cred ca e la spital. Daca ti se spune sa nu fumezi ca te imbolnavesti auzi pe la spate "Eee lasa ca nu am eu ghinionu ala" sau "Dao naiba ca nu stie ea ce zice"etc.Insa bunicul meu care nu a fumat toata viata lui acum la 74 de ani arata cu 10-15 ani mai tanar.Si se tine bine pentru varsta lui.Asta inseamna sa asculti.Si nu spun asta pentru oricine. Spun pentru toata lumea.E bine sa spui "nu" uneori.Asa ca aveti grija dragilorhappyAcum nu stiu daca m-am exprimat corect dar aceasta este parerea meahappy

11 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

1-Draci in plamani.
2- Fumatul imi face rau si totusi fumez, de ce!? De prost.

| ionutzul31 a răspuns:

E o oarecare senzatie de relax, dar aceeasi senzatie cred ca o poti avea daca inspiri si expiri...aer.Cred ca motivul pentru care oamenii fumeaza e acea senzatie. Unii spun ca e "dependenta" dar la mine ori nu s-a manifestat ori nu exista.App, am fumat vacanta asta cam o luna.
Bafta!

| Mangustă a răspuns:

Nimic special.
Ca sa se destinta, ca n-au ce face, ca sunt niste prepubertari frustrati si asa le zice gasca, ca sunt dependenti...Fel si fel de motive.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

La prima întrebare nu știu să-ți răspund (probabil ar trebui să încercăm si noi ca să ne lămurim "ce simțim" laughing).
La a doua, răspunsul ar fi...din plictiseală, din obișnuință sau din plăcere. Ori toate la un loc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mare lucru, pe mine ma linistea cand fumam.
Trageam tot fumul ala in plamani si simteam cum imi curata totul si dadeam dupa toata durere, dracii si tra la la afara.
Din multe motive, superficiale toate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce simti cand fumezi: pai daca tragi tigara doar in gura o sa simti un gust ciudat. Daca tragi fumul in gura si apoi duci fumul in plamani vei simti o placere care te cuprinde dar cand vei termina tigara vei fii un pic mai ametit ( asta depinde de cat timp fumezi ) iar ca placerea sa dureze expira pe nas
De ce fumeaza oamenii: pot fuma din cauza stresului, ca sa se relaxeze, din plictiseala

| strengaritzza a răspuns:

Eu am incercat odata, si mi-a fost de ajuns. M-am innecat cu fumul, a trebuit sa beau mult suc sa mi se curete gatul sad. Mie una nu mi-a facut placere, a fost doar o incercare, din curiozitate. Dar nu am simtit nimic bun dupa aceea tigara. Oamenii fumeaza, ca n-au altecav mai bun de facut, s-au vor sa isi scurteze viata mai repede happy.

| moartetiganilor a răspuns:

Nu mai fumez. Vreau sa mor mai tarziu..nu mai repede big grin

Răspuns utilizator avertizat
| anamarialupu a răspuns:

Unii fumeaza pentru a se relaxa....am incercat si eu dar nu simti nimic special...simti ca tragi aer in tine si il dai afara dar ati ramane gustul de tutun in gura si nu poti scapa de el doar daca te speli pe dinti..eu ti'as spune sa nu te apuci pentru ca poti se devii dependenta.