| DeeaDiDi123 a întrebat:

-Ce site-uri de știri din lumea științei și tehnologiei urmăriți?

5 răspunsuri:
| GraniniCuPiersica a răspuns:

Recorder
Levi elekes
Știrile pro tv
Atâta si ma uit la jamie oliver cand am timp sa învăța rețete noi

| relian a răspuns:

Is unele americane, de acolo mai poti invata cate ceva, poti retine chestii adevarate.Bine nu tot ce arata aia e si real,dar tu poti selecta,poti lua doara o idee si sa faci o teorie,ori sa te faca sa iti pui intrebari.
Daca traiesti doara cu ce iti baga astia in ochi,urechi atunci devii oaie laughing trebuie incercat sa mai gandesti si tu,omu sa inceapa sa gandeasca singur,sa inceapa sa se intrebe cand i se spune ceva,oare asa este sau ar putea sa fie si altfel?

In ziua de azi ai acces la multe informatii,unele nu-s bune,dar sunt destule si bune,tu doara trebuie sa te opresti sa te gandesti,sa selectezi,sa studiezi problema si dupa sa ajungi la o concluzie a ta persoanala,nu trebuie sa acceptam tot ce spun aia ce ne conduc,pentru ca in ziua de azi totu se face in spatele usilor,populatia habar n-are ce se intampla,nu ni se spune ce se fac cu banii nostri,nu ni se spune ce sau cum is facute produsele,noi trebuie doara sa le acceptam ca asa vor aia ce ne conduc.

Eu de regula ma luam dupa instinct,dupa logica laughing atata cat pot, dar neavand ce face, am urmarit vreo saptamana la rand programele astea de stiinta, medicale, alea mint cel mai mult, apoi cele despre univers etc si am mai aflat cate ceva.

| CIaudiu a răspuns:

Nasa.gov

| anaremere21 a răspuns:

Pe titlurile.ro gasesti de toate, cauti la categorii si gasesti aproape orice in afara de cancan si alte porcarii

Întrebări similare