A ajuns Cabernet sa ti se para sirop, tu esti bautor doar, de aia ti se par siropuri, bei si nu stii ce bei
Vinurile dupa continutul de zahar se impart in mai multe categorii.
-Vinuri brute
-Vinuri extraseci
-Vinuri seci
-Vinuri demiseci
etc
Tu de care bei. sau cand cumperi stii ce cumperi, te uiti pe ericheta.Si normal daca bei un vin demidulce sau dulce sa ti se para sirop.
Continutul vinurilor in zahar rezidual difera dupa soiul de struguri, apoi la cele la care se lasa intentionat zahar mai mult, alea sunt demidulci sau dulci.
Exact ce ai aratat tu Cabernetul ala, pot sa dea vinuri extraseci, daca sunt lasate sa fermeteze total, ori da nu li se adauga zahar.
Acelasi vin poate fi extrasec, sec, sau demisec, ori si demidulce dupa caz, cum au facut cei care obtin acele vinuri.
Tu casca urechile cand cuperi la chestia asta ce am spus extraseci, brute, seci etc cumperi sa iti scrisneasca dinti in gura daca asa iti place