| DandG2304 a întrebat:

Ce spera ca or sa obtina acei oameni care critica aspru persoana pe care o iubesc? Ma refer aici la o situatie extrema de forma: persoana de langa tine este de culoare, dar spui fara oprire doar lucruri rele despre cei de culoare, generalizari duse la extrem si rasiste.

4 răspunsuri:
| 1234567963636342536374848363646 a răspuns:

Habar nu am ce cred ei ca o sa obțină.
În legătură cu cei de culoare, eu nu înțeleg ce au romanii cu ei. Au și cei de culoare drepturi. Unul dintre drepturi spune asa,, dreptul la nondiscriminare ". Și în plus ce? Sunt ma prosti? Mai rai? Nu! Tot oameni sunt!
Dar asa este toată lumea. Cei de culoare vorbesc despre cei albi, cei albi despre cei de culoare, dar eu zic sa nu mai judecam oamenii!

| Kufu95 a răspuns:

Se simt mândri că sunt răutăcioși, aia nu e iubire, cum să judeci pe cineva doar pentru culoarea pielii?

| FreddieM a răspuns:

Răutate pura, inteligență zero.
Nu degeaba proverbul zice ca femeia, aka persoana iubită nu o atingi nici cu o floare. Adică, misiunea ta e să-i aduci fericire constant, prin comportament și în special prin cuvinte.
Respectivul nu realizează că o supără și o întristează dacă i se ponegresc membrii familiei sau ca în cazul de față, membrii ai propriei comunitati. Ok, pot fi exemple de menționat, dar le poți spune în maniera educata și neutrala, fără tonuri sau remarci ofensive.
Cheers

| MarianWLF a răspuns:

Partenerul care se comporta astfel are impresia ca te iubeste, nu ai cum sa iubesti cu adeverat si sa lovesti fix in sufletul celui de langa tine, cei care scot venin pe gura fara sa le pese de oamenii din jurul lor au tendinte narcisiste(sau sunt in toata regula).