| chiftelutacrocanta a întrebat:

Ce spuneti de curajul de a fi tu insuti? E nevoie de curaj sa fi tu insuti,asa-i? Azi am ramas acasa de exemplu pentru ca asta am simtit,nu mi-a fost teama de sef,nu mi-a fost teama ca nu voi primi bani, am preferat sa fiu eu insumi decat sa primesc banii aceia.Acum ca am ramas acasa parca simt mai mare placerea sa fac ceva,nu sa dorm,nu sa stau,nu sa ma refugiez in pat,ci pur si simplu sa fac ceva ce imi place,sa ma joc in nisip de exemplu,imi place nisipul, poate realizez ceva acolo la nisip? Deci ca sa fi sincer si tu insuti e nevoie de curaj?

3 răspunsuri:
| hggfsrk a răspuns:

Ca sa fii tu însti e cel mai măreț lucru e care îl poti face. Curajul aici nu are nici o treaba, curajul e atunci când îți iai inima în dinti si sa faci ceva ce de obicei nu obișnuiesti sa faci.Deci cel mai bine e sa-ți ascuti inima si sa faci ceea ce-ti place

| KiszMy a răspuns:

Mulți te judecă dacă faci un lucru pe care ei îl consideră "nebunesc" și te sancționează forțându-te să te prezinți înaintea stăpânilor lor, iar aceștia la rândul lor te sancționează agresându-te și interzicându-ți să faci anumite lucruri. Fiind hărțuit ajungi să te autoconstrângi, limitându-te la lucrul considerat "nebunesc", iar astfel devii prizonierul lucrului "nebunesc".
Dacă ești tu însuți nu îți pasă de interdicții și nu faci compromisuri, asta înseamnă să ai curaj.

| whatevernvm a răspuns:

De la 1 la 100, la care grad de retard mintal ai ajuns?