anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce stare sufleteasca va aduce vederea unui bebelus nou-nascut?happy Ce simtiti cand il vedeti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oooo, imi aduc aminte de fiul meu cand l-am luat prima data in brate, de fiorul care m-a trecut atunci si care, si acum dupa 17 ani si jumate il mai simt, si o sa-l simt viata toata cand imi vad odrasla, mandriea de a fi mama! Imi plac enorm copiii mi-am dorit mereu sa am mai multi, dar daca bunul dumnezeu a vriut sa am doar unul, asta e.
Ce stare sufleteasca imi poate trezi un bebelus decat dorinta de a-l proteja chiar daca nu este al meu, a vrea sa fiu si eu din nou asa, ca el, pura, mai e ceva de adaugat? eu cred ca nu!

8 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Eu ador copiii micilove struck.Simt o emotie, un sentiment placut si imi e imposibil sa nu zambesc.happy

| Malvina24 a răspuns:

Ma emotioneaza un bebe, ma face sa rad, ma face sa uit de griji si ''blochez'' cu ochii la el! el rade si gangane la mine iar eu zic''da puiule da..."' off!

| juniper a răspuns:

O stare de fericire, de emotie, sunt asa de draguti happy

| PisicaAristocrata a răspuns:

Ce simt? Nerabdare sa am si eu unul laughing

| octavianpas a răspuns:

Emotii.

| SufletDeCopil a răspuns:

happy Bebelusi love struck sunt adorabili love strucklove strucklove struck simt un sentiment de veselie love strucklove strucklove struck

| DianaXoXo a răspuns:

Nu stiu

| albinuta_2886 a răspuns:

Eu ma emotionez de fiecare data cand vad un nou-nascut. As vrea sa il iau in brate si totusi mi-e teama deoarece este asa de fragil. Si atunci cand ii ating manuta lui mica cu un deget si imi strange in palma degetul mi se face pielea ca de gaina.