Imi place sa ma port elegant spre casual, blugi, camasi si ceva aditional pe ici pe colo precum ceas la ocazii, cand ies prin oras, petreceri, evenimente. De exemplu la 4 ace nu prea imi place, parca nu ma prinde stilul ala profi, de exemplu nu-mi plac 'ciocatele', pantalonii de stofa sau paltonul ala gros cu care ''trebuie'' sa te imbraci la nunti. Adopt mult stilul sport, incaltaminte sport, hanorace sport, treninguri misto, ma simt cel mai comod imbracat asa, ma simt in largul meu, dar evident ca e important in ce circumstante te imbraci in ele, in multe ori te pot avantaja, iar alteori nu. Imi plac tricourile albe sau negre, numai d-astea am acasa aproape, camasile negre/albe, blugii imi plac mai stilati asa, nu aia simpli si largi, sa fie ceva mai taiati, sa nu imi ajunga la calcaie, oricum ii sumet de obicei undeva incat sa nu ating cu calcaiele dar nici sa mi se vada gleznele. Blugii de obicei ii prefer bleumarin. Sunt nebun dupa camasi si le port mai mereu, ceva mai cambrate pe mine sa nu vina nici stramt ca atunci cand ma misc sa plesneasca pe mine, dar nici sa mai incapa o persoana acolo, rar port cravata, prefer papionul dar nu prea le port, adica le vad ca un bonus irelevant uneori daca nu esti la 4 ace. Incaltamintea clar sport, adidasi, maxim pantofi sport si bineinteles ca la toate hainele astea se atribuie si o freza aranjata ca altfel parca hainele nu au farmec daca nu ai parul aranjat care sa-ti scoata fata in evidenta, trasaturile.
Negru predominant, mai toate hainele mele sunt negre.
In general port blugi sau pantaloni negri, nu sunt fan trening. Ocazional mai port și eu o rochie sau o fusta.
Depinde de starea mea de spirit.
In general casual.
Dar uneori si ceva mai elegant. Imi creste stima de sine.
Culorile aunt absolut diverse. Incerc totusi sa le folosesc ca sa ascund si la polul opus sa atrag atentia.
Incerc sa se asorteze, de obicei.
Blugii ii sincer urasc
Fustele creion imi plac.
Si cam orice evidentiaza talia
Pai negru mereu, nu ma simt ok in nici o alta culoare si cred ca ma reprezinta.si de obicei imi plac pantalonii slim fit de trening, blugii sunt prea comuni. chiar imi place stilul asta si il recomand oricui, ca na, iesi in evidenta
rapa întreabă: