| Ioana22B a întrebat:

Ce stiti despre "High School Musical 4"? Cand va fi lansat? Vor mai juca Zac&Vanessa rolurile principale? Pt ca am vazut un reportaj in care Zac spunea ca "va avea un mic rol in HSM4", deci altele vor fii personajele principale...As vrea date concrete![big grin]Multumesc!

12 răspunsuri:
| Alii a răspuns:

Se spune ca in locul lui Zac va juca Drew Seeley:-? http://brandstrategy.files.wordpress.com/......2_cast.jpg

Deşi nu a fost lansată în cinematografe nici măcar partea a treia a seriei, Disney lucrează deja la planurile pentru producţia "High School Musical 4″, preşedintele companiei, Rich Ross confirmând pentru Hollywood Reporter că în prezent scenariul filmului este în lucru.
Ross a mai adăugat că nu se ştie dacă principalele staruri ale filmului, Zac Efron, Ashley Tisdale şi Vanesa Hudgens vor reveni în cel de-al patrulea film, dar speră să se păstreze câţiva actori din distribuţia iniţială.
http://www.cinemarx.ro/......musical-4/

| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a răspuns:

Deşi nu a fost lansată în cinematografe nici măcar partea a treia a seriei, Disney lucrează deja la planurile pentru producţia "High School Musical 4″, preşedintele companiei, Rich Ross confirmând pentru Hollywood Reporter că în prezent scenariul filmului este în lucru.
Ross a mai adăugat că nu se ştie dacă principalele staruri ale filmului, Zac Efron, Ashley Tisdale şi Vanesa Hudgens vor reveni în cel de-al patrulea film, dar speră să se păstreze câţiva actori din distribuţia iniţială.

Filmările la "High School Musical 3: Senior Year" vor începe în această lună, iar debutul în cinematografe va avea loc în luna octombrie. Partea a patra este văzută, conform preşedintelui Disney, mai mult ca un film destinat televiziunii.
http://www.cinemarx.ro/......musical-4/

| Diiana232997 a răspuns:

Pai nu stiu sincer si eu am citit in revista Popcorn ca in HSM4 va juca(posibil)fratele mai mic a lui Zac Efron(Dylan) dar inca nu este sigur.Nu stiu cand va fi lansatbig grin

| dailydaisy07 a răspuns:

L-am vazut pe radiofly.ws dar nu stiu daca mai e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am inteles ca Zac si Vanessa nu vor juca in acest film s-a discutat mult pe aceasta tema dar ma rog.Sincer nu prea mai interesat ca nu mai sunt fan...Eram da nu imi mai place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti frumoasa dar ceai, cum sa poti asa amanunt concret daca erai dasteapta stiai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca personajele principale de la hsm4 vor fii ashley si lucas. Eu mai cred ca zac si vanessa nici nu vor mai fii in hsm4. Euma intreb unde locuiesc ei si vreau sa ajung la ei deci spuneti-mi tot ce stiti despre cei din hsm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dava dracu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu eu, zac efron si vanessa hudgens nu vor mai juca, ashley tisdale va mai juca sigur, si imi pare foarte rau pentru ca erau perfecti pentru aceste roluri, si eu am citit in popcorn ca fratele mai mic al lui zac efron este posibil sa il inlocuiasca, dar nimic nu est sigur, nu stiu cand va fi lansat, ar trebui sa va mai uitati pe siturile oficiale Disney, ca acolo sunt date mai exacte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va juca si belinda(valentina-cameleonii daca ai privit) in hsm4 happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Filmările la "High School Musical 3: Senior Year" vor începe în această lună, iar debutul în cinematografe va avea loc în luna octombrie. Partea a patra este văzută, conform preşedintelui Disney, mai mult ca un film

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vanessa si zak nu vor mai fi cu siguranta in hsm4... dar habarnuam cand va incepe...sincer as vrea sa stiu si eu