| mentholinks a întrebat:

Ce știți despre Marilyn Monroe? Întreb fiindcă fiți atenți ce a spus ea "Femeilor care vor sa fie egale cu bărbații le lipsește ambiția." Pai se poate?! Este măcar posibil asa ceva sau baga prostii în cap femeilor? Ce părere aveți?

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pai cu ce este un barbat superior unei femei,sa stiu si eu,femeile dau viata,femeile fac selectia sexuala, si eu sunt de acord cu acel citat, din pacate Romania inca e in evul mediu, multe femei se considera a fi simple obiecte sexuale, nu au caracter, personalitate, femeile independente merita respect

| alina2k18 a răspuns:

Ce sa zic, parca ar avea dreptate saraca dar... P#LA e tot la voi laughing ahahhahahaha

| mentholinks explică (pentru alina2k18):

Ai spus un mare lucru.

| RAY a răspuns (pentru alina2k18):

Bun revenit pe TPU

| alina2k18 a răspuns (pentru RAY):

Merci iubitelwinking

| RAY a răspuns (pentru alina2k18):

Ce mai faci fata, ai disparut ca salariul, pe unde ai mai fost, te ai maritat, esti bine?

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

E adevărat, trebuie multă ambitie! laughing

| mentholinks explică (pentru AmFostOdataEuOBaba):

laughing. Sper ca tu nu ai. laughing

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru mentholinks):

Nu
Și în plus sunt leneșă asa că n-am chef laughing

| OrdanKarris a răspuns:

Niciodata femeile nu vor fi nici egale, cu atat mai putin superioare barbatilor. Am si cel mai bun argument: daca toate femeile de pe planeta ar intra maine in greva s-ar bloca circulatia, in schimb daca toti barbatii de pe planeta ar intra o zi in greva, ar pica economia, s-ar instaura anarhia totala, violenta pe strada, furturi, violuri in plina strada crime, ar pica tot.

| comyne a răspuns (pentru OrdanKarris):

Dar tu realizezi cat de misogin este acest comentariu? Dupa tine femeile sunt proaste din nastere? Nu cred ca un barbat e destept doar pentru ca e barbat. Inteleg ca traim in Romania insa te rog sa te mai gandesti odata. Violenta cine o face? Femeile? Majoritatea cazurilor de violuri si crime sunt efectuate de cine? Tot de femei?
Gandeste-te putin la cine face lumea asta un loc mai prost...
Daca un barbat nu poarta tricou si merge pe strada atunci toti considerati asta ok, insa daca o femeie are un decolteu prea adanc sau o fusta prea scurta atunci este considerata prea "provocatoare" sau curva si nu este un exemplu de urmat. Poate ca avem mai multi barbati in industrii si acestia ocupa mai multe locuri de munca insa de ce? Din cauza ca daca o femeie si un barbat concureaza pentru acelasi post de munca mereu va fi barbatul cel care il obtine. Nu conteaza cat a muncit femeia respectiva.
Consideri ca o femeie nu e egala unui barbat din purul motiv ca este femeie? Ei bine daca toti barbatii ar fi ca tine atunci clar ca planeta nu ar mai evolua.
Mai ai putin si imi spui ca daca cineva este de o alta culoare sau rasa este mai putin superior. La fel cu cei care considera ca oameni din comunitatea LGBTQ sunt condamnati sa ajunga in iad pentru "pacatele" lor, a si tu ai o problema crezand ca o femeie este inferioara doar din cauza sexului.

| OrdanKarris a răspuns (pentru comyne):

Cine pazeste acele femei de violuri? Alte femei? =)))) Tot niste barbati. Motivul pentru care exista totusi ordine si disciplina este pentru ca exista politie, jandarmerie, fortele armate, sias, dias, etc. Vrei sa-mi spui ca in fortele sias si dias sunt muieri? =)) Sunt misogin ca expun o realitate? Adevarul doare.

"Daca un barbat nu poarta tricou si merge pe strada atunci toti considerati asta ok, insa daca o femeie are un decolteu prea adanc sau o fusta prea scurta atunci este considerata prea "provocatoare" sau curva si nu este un exemplu de urmat." - e mult de spus aici dar iti fac rezumatul. Motivul pentru care femeia trebuie sa-si pazeasca corpul mai mult decat un barbat este pentru ca corpul femeii este infinit mai fragil atat la alimentatie cat si la numarul de maciuci care l-a primin in vagin la viata ei. Primul si cel dintai rol al femeii este reproducerea. Cu cat femeia a fost mai abuzata de mai multi barbati si arata asta prin dezinvoltura si un comportament toxic sau obiceiuri proaste precum fumat, drogat, riduri excesive, grasime excesiva cu atat ea este etichetata curva pentru ca este inutila pentru functia ei de baza, si anume reproducerea. Aia este femeia care nu s-a pastrat pentru rolul ei principal, si anume sa aduca copii sanatosi pe lume si sa fie o mama buna si sanatoasa pentru ei. Un barbat poate abuza infinit mai mult atat de obiceiurile culinare, cat si de aspectul sau si tot va face copii sanatosi ca sa nu mai zic va performa cel putin la fel de bine la munca. De asta barbatul face ce vrea pwwwla lui cu corpul lui iar femeia trebuie sa se pazeasca. Pentru ca pur si simplu nu suntem egali, oricat de mult ai da cu fundul de pamant de ciuda. Nu-si permite o femeie ce-mi permit eu. Nu e misoginism, e realitate.

"Poate ca avem mai multi barbati in industrii si acestia ocupa mai multe locuri de munca insa de ce? Din cauza ca daca o femeie si un barbat concureaza pentru acelasi post de munca mereu va fi barbatul cel care il obtine. Nu conteaza cat a muncit femeia respectiva." - o femeie isi va lua infinit mai multe concedii de odihna, va folosi timpul de munca pentru a barfi, pentru face shopping online si ulterior va cauta sa renunte la cariera ei sau sa gaseasca ceva mai usor in favoarea cresterii copilului si gasirii unui barbat care sa preia greul. Exista acele 1-2% femei care sunt exceptia dar exceptia nu face decat sa confirme regula. Femeia nu este egala cu barbatul, nici macar la vointa de a performa la locul de munca.

"Consideri ca o femeie nu e egala unui barbat din purul motiv ca este femeie?" - Da. Nu e misoginism, e realitate.

"Ei bine daca toti barbatii ar fi ca tine atunci clar ca planeta nu ar mai evolua." - Barbatii au fost si inca mai sunt cum sunt eu si uite ca avem o civilizatie completa cu tot cu program spatial. Da, am trecut si prin razboaie, inevitabil, dar tot am ajuns la destinatie si inca mai avem de mers.

"La fel cu cei care considera ca oameni din comunitatea LGBTQ sunt condamnati sa ajunga in iad pentru "pacatele" lor, a si tu ai o problema crezand ca o femeie este inferioara doar din cauza sexului." - N-am eu treaba cu "pacatele" si cu LGBT. Nu-s nici habotnic religios si nici nu am nimic impotriva cu LGBT. Ce face fiecare in dormitorul sau e treaba fiecaruia. Si daca e s-o luam asa si eu ma consider un lesbian transgender prezentabil masculin, daca intelegi ce zic :D Daca nu intelegi, ghinion =))

| SG1995 a răspuns (pentru OrdanKarris):

"Cine pazeste acele femei de violuri? Alte femei? rolling on the floor)) Tot niste barbati. Motivul pentru care exista totusi ordine si disciplina este pentru ca exista politie, jandarmerie, fortele armate, sias, dias, etc. Vrei sa-mi spui ca in fortele sias si dias sunt muieri? rolling on the floor Sunt misogin ca expun o realitate? Adevarul doare."
Co@ie te prinde una d'aia din SIAS sau DIAS și te cotorogeşte. Da chiar ești misogin și unul cât se poate de mitocan. Sunt femei care fac armata în timp tu ce stai după fusta mai și dai laba.

"- o femeie isi va lua infinit mai multe concedii de odihna, va folosi timpul de munca pentru a barfi, pentru face shopping online si ulterior va cauta sa renunte la cariera ei sau sa gaseasca ceva mai usor in favoarea cresterii copilului si gasirii unui barbat care sa preia greul. Exista acele 1-2% femei care sunt exceptia dar exceptia nu face decat sa confirme regula. Femeia nu este egala cu barbatul, nici macar la vointa de a performa la locul de munca."
Tot ce mai trebuia să zici e că femeia e mai proastă ca bărbatul și câștigai premiu cel mare pentru misogini anului.

| Emma30555 a răspuns (pentru SG1995):

Cred ca am gresit raspunsul; postarea era pentru altcineva

| Emma30555 a răspuns (pentru OrdanKarris):

1. Și dacă o femeie nu vrea sa aibă copii înseamnă că e alta specie sau cum? 2. La mine acasă tacamiu a adus mai mulți bani în casa dar am prietene la care mamele lor au adus bani mai mulți, una fiind medic și una făcând meditații. 3. De ce crezi ca bărbații cad prada viciilor(alcool, jocuri) mai repede decât femeile sau poate nu crezi asta. 4. Crezi ca majoritatea femeilor și majoritatea bărbaților funcționează după același tipar?