Eu nu am sa dau niciun copy-paste la vreun lucru de pe net si vreau sa stii ca intrebarea ta mi se pare una foarte intresanta! Eu nu m-am gandit niciodata la aceasta intrebare dar se pare ca tu ai o imaginatie foarte bogata si te admir pentru asta!
Ca tot veni vorba, si eu am ochii verzi-albastrii si acesti ochii sunt foarte sensibili dar si frumosi. Ochii in general arata cum este sufletul unei persoane. Din cate stiu eu ochii albastri si verzi sunt senzulai si merg foarte bine daca ai parul blond. (nu ca la bruneti nu le-ar sta bine)!
Tu esti o fata foarte desteapta si sper sa gasesti informatia care te intereseaza deoarece a mea nu stiu daca e ceea ce cautai! Succes in gasirea raspunsului pe care il cauti si sper sa dai fundita la cineva pe care o merita!
Sunt misteriosi,seducatori, pasionali, veseli si plini de viata si atunci cand persoanele cu ochii verzi iubesc o fac cu toata forta acest lucru facandu-i pe partenerii lor sa le ierte greselile.
Eu personal am ochii verzi, dar nu o culoare obisnuita, ci deosebita ""verzi deschisi" si pot ca persoanele cu ochii verzi sunt destul de serioase, misteriase sh foarte blinde, pasionali. si multe alte calitati pozitive. Dar sunt si defecte la persoanele cu ochii verzi de ex. sunt foarte razbunatorii )Oricum orce culoare de ochi are misterul sau (h)
ochii verzi-albastri, sunt foarte calmi, se trag dintr-o mutatie, daca parintii tai au aochii, caprui si celalat albastri, Vor iesi 10% caprui ( de aceeia, se inchid la culaorea cate-o data ) 40 % alasbtri ( culoare de albastru la mine se observa, cand sunt foarte calm si linistit, s-au cand plang ), iar restul de 50 % sunt verzi, Asa explica culoarea dar stiu ca eu am fost ranit de multe orii, si fiecare emotie, pe o simt s-au mi-o trasminte cienva, poate fii foarte fatala daca o percep, negativ... Am m-ai citit undeva ca ar avea legatura cu ochii si ca s-ar trage din Eviul mediu de cand erau asa zisi vampiri ^_^ pe atunci toate persoanele cu ochii verzi erau executate de oare ce, se credea ca acele persoane posedau, puteri magice cataloganduse ca vrajitori s-au vrajitoare , ori cum Ochii verzi sunt nemai pomenit Nu i-as schimba pe ai mei pentru nimic in lume
tibicosminPaiN întreabă: