anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce stiti si ce parere aveti despre zodiile Capricorn, Taur si Sagetator?

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Cunosc de toate
au un lucru in comun-incapatanare si caracter puternic.

3 răspunsuri:
| Ađııa a răspuns:

Eu sunt capricorn. \:d/.
Motto-ul zodiei Capricorn:
Concretizez material toate gandurile creatoare utile revelatiei functiei mele interioare si mi le asum cu toata libertatea.

Cuvinte cheie ale zodiei Capricorn:
rabdare, detasare, intelepciune, elevare, concentrare, rezistenta, obiectivitate, perseverenta, prudenta, organizare, singuratate, administratie, ambitie, opinie, meditatie, experienta, avaritie, frugalitate, realizare, reflexie, oprire, intarziere, seriozitate, arivism, raceala, suspiciune, banuiala

Caracteristici generale Capricorn:
Zodia Capricorn este o zodie feminina de pamant, predominant practica, materiala, guvernata de planeta Saturn, planeta care sporeste spiritul practic, dorinta de securitate pe toate planurile, diplomatia, seriozitatea, tenacitatea si perseverenta, dar si pesimismul, incapatanarea.

Motto-ul zodiei Taur:
Gasesc securitatea in interiorul meu si dezvolt propriul meu simt al valorilor. Ma ancorez pe Terra si-mi exprim in mod firesc senzualitatea.

Cuvinte cheie ale zodiei Taur:
posesie, achizitie, tenacitate, materialism, stabilitate, realism, confort, aviditate, siguranta, interes, bani, incapatanare, gelozie, fidelitate, lacomie, frumusete, arta

Caracteristici generale Taur:
Zodia Taur este o zodie feminina de pamant, predominant practica, guvernata de planeta Venus, planeta care sporeste talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica, dar si gelozia, superficialitatea, nepasarea, imoralitatea uneori.

Motto-ul zodiei Sagetator:
Ma concentrez asupra telului cel mai evoluat posibil, fara a ma limita. Dezvolt o mare incredere in univers si mai curand experimentez decat cred.

Cuvinte cheie ale zodiei Sagetator:
evolutie, credinta, expansiune, lege, stapanire, aspiratie, vanatoare, spiritualitate, spatiu, aventura, idealism, jovialitate, optimism, strainatate, calatorii, religie, protectie, profesie, sinceritate, neinduplecare

Caracteristici generale Sagetator:
Zodia Sagetator este o zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Jupiter, planeta care sporeste generozitatea, spiritualitatea, firea filosofica si religioasa, altruismul, demnitatea si corectitudinea, moralitatea, bunul simt, echitatea, intelepciunea, respectul pentru lege si autoritatea. Zodia Sagetator este simbolul hibernarii naturii, al evolutiei intelectuale si spirituale a omului, simbolul libertatii depline.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am o gramada de pareri. da nu stiu care e aia corecta, fiindca pe goagal sunt 1001 interpretari.io as fi intrebat; care e cel mai bun hoscorop de pe fata pamantului? cred ca cel de pe fata cerului. dar cine il ceteste cel mai bine? toti.toti care publica hoscoroape si zodii cred ca sunt cei mai buni. tu nu fi cu mintea creata si te lua dupa prostiile lor.fii limpede la minte, si traieste asa cum vrei. nu dupa horoscop.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerea mea este cea mai buna despre zodiia capricorn deoarece este zodia meahappybatting eyelashes