| SpikE a întrebat:

Ce stitii sa gatiti cel mai bine?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@maktub-o picatura de vitriol in mancare nici nu se simte. votriolul sau acidul azotic se pune direct in ochi. efect garantat. oricum, bine ca m-ai atentionat, cand vin la tine sa-mi iau pachetelul de acasa. laughing

22 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Mancare de castraveti murati si salau cu maioneza.

| Silvia a răspuns:

Dar ce..stiu sa gatesc?laughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ceai, cafea, cartofi prajiti, oua si cam atat laughing

nony
| nony a răspuns:

Eu nu stiu sa gatesc, dar stiu sa prajesc.Prajesc orice de la cartofi la banane, portocale...hee hee
Sunt regele prajitului, tocmai de aceaia mama mi-a zis ca fac cei mai buni cartofi parijiti love struck

| Dan a răspuns:

Clatite si cartofi fierti cu maioneza. Pofta buna!

| pepe a răspuns:

Orice fel de mâncare - supe, ciorbe, sosuri, fripturi. Nu îmi place să fac sarmale, prefer să fac ardei umpluţi. Câteodată fac şi torturi sau prăjituri.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Ceai si cafealaughing

| ellene a răspuns:

Oua, cartofi, ceai, cafea happy ...si cam atat.

| turist a răspuns:

Nu stiu sa pregatesc fructele de mare (nu le-am vazut inca) si nu pregatesc mancaruri exotice... In rest pregatesc orice...

| pam_pam a răspuns:

Cartofi in toate formele (copti, prajiti, natur, etc.), salate (orientale, chacik, boeuf, de varza, de salata, de vinete, ardei copti, de rosii, etc.) omlete (simple, gen clatita sau amestecata, cu ciuperci, sau alte legume), sarmale, friptura (la cuptor, prajita, pe gratar nu prea, in vas de yena cu cartofi si alte legume), inghetata, si o singura data am chiulit de la scoala ca sa fac fursecuri cu nuci si ciocolata de cofetarie, iar mama mi-a zis ca au iesit bine, pentru prima oara, si minune! au fost comestibile :X AA, si chiftelute, snitele, si chestii de genul.thinking

| ZapaciLaa a răspuns:

Salata de cartofi

| lisa_5170 a răspuns:

Paine prajita si ceailaughing

| SpikE explică:

Eu stiu sa fac oua ochiurii, oua omleta, oua fierte, tot ce tine de oua laughing

| zu a răspuns:

Omleta, e cea mai simpla de facut ca ochiurile sau cartofii prajiti nu imi ies bine intotdeaunalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multe! Dar in toate pun o picatura din ingredientul meu secret:vitriolul! Ups! Nu mai e secret!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma lasa mama sa gatesc (cica nu stiu sa fac nici o cafea).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cartofi prajiti si oua ochiuri sau omleta, imi ies de minune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciorba taraneasca si borsoshka.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mancare se simte doar daca este expirat, mare enigma...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@maktub-am curaj sa mananc eu din mancarea unde tu pui o picatura de acid azotic.insa atentie, am spus o picatura, nu o lingurita.vezi ca este o diferenta.acidul azotic isi micsoreaza concentratia cu apa, asa ca nu imi fac probleme.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa toate detaliile pa care le-am primit ar trebui sa-ti cam faci griji...Ai noroc ca arati bine si nu pot lipsi omenirea de un asa specimen...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo de gatit... cel mai bine stiu sa-l fierb in suc propriu si la foc mic pe mare enigma...Chestia naspa e ca a inceput sa-i placa...Hmmm...Ieri mi-a propus sa-l fac picant, putin ardei iute infierbanta spiritele, cica...

Întrebări similare