Eu nu stiu sa gatesc, dar stiu sa prajesc.Prajesc orice de la cartofi la banane, portocale...
Sunt regele prajitului, tocmai de aceaia mama mi-a zis ca fac cei mai buni cartofi parijiti
Orice fel de mâncare - supe, ciorbe, sosuri, fripturi. Nu îmi place să fac sarmale, prefer să fac ardei umpluţi. Câteodată fac şi torturi sau prăjituri.
Nu stiu sa pregatesc fructele de mare (nu le-am vazut inca) si nu pregatesc mancaruri exotice... In rest pregatesc orice...
Cartofi in toate formele (copti, prajiti, natur, etc.), salate (orientale, chacik, boeuf, de varza, de salata, de vinete, ardei copti, de rosii, etc.) omlete (simple, gen clatita sau amestecata, cu ciuperci, sau alte legume), sarmale, friptura (la cuptor, prajita, pe gratar nu prea, in vas de yena cu cartofi si alte legume), inghetata, si o singura data am chiulit de la scoala ca sa fac fursecuri cu nuci si ciocolata de cofetarie, iar mama mi-a zis ca au iesit bine, pentru prima oara, si minune! au fost comestibile :X AA, si chiftelute, snitele, si chestii de genul.
Omleta, e cea mai simpla de facut ca ochiurile sau cartofii prajiti nu imi ies bine intotdeauna