Sa se faca mai multe centre de abonamente pentru elevi si studenti.
Iti dau un exemplu:Am coborat din metrou la Piata Romana si la ghiseul de abonamente pentru elevi si studenti erau peste 30 de persoane iar casierele de abia se miscau.
Nu cunosc procedura dar banuiesc ca nu e normal sa dureze un singur abonament 9-10 minute de facut.
Linie directa Republica-Industriilor. Toalete gratuite in incinta metroului. Eliminarea cersetorilor. Sa faca si o linie pentru cartierul Dr. Taberei -Rahova-Unirii. Cumpararea cartelelor de la automate sa se evite cozile de la ghisee si restul care uneori ti se opreste de casiera(maruntisul) Sa se schimbe sistemul de amplificare din metrourile vechi... uneori anunta statiile cate un conductor plictisit de viata si se aude slab.
Aoleu mai baba! Eu te intreb ce parere/sfat/sugestie ai pentru imbunatatirea calitatii serviciilor la casa. serviabilitatea spre exemplu...si tu vrei sa mi se ia painea de la gura
Accesul cu bicicleta este interzis pentru ca este foarte riscant deoarece nu sunt agenti de paza la peron.
In 2 minute peronul se umple cu cateva sute de oameni...nu mai zicem ca ii poti accidenta involuntar, evident, incercand sa iti urci bicicleta pe scari si de asemenea bicicleta poate sa iti cada in calea de rulare, ceea ce inseamna minute in sir pierdute pentru recuperarea bicicletei tale.
Mersi. shock. mike!
Sa spunem ca tu ai o sugestie in ceea ce priveste operativitatea casierelor. Iti multumesc pentru raspunsul tau obiectiv.
Din cate stiu eu sunt destul de rapide casierele. numai ca asa cum spuneai si tu procedura e dificila. Se introduc niste date pe un calculator - probabil destul de vechi.
Permiterea accesului cu bicicleta în metrou. Implementarea de automate de la care se pot cumpăra cartele. Chiar n-are rost să chinui un om 8 ore pe zi să rupă cartele şi să dea rest la 2 lei.
Scuze littlesunsine
Deci mie mi-e foarte milă de voi, mi se pare muncă urâtă să tai cartele pe bandă, muncă cu care de ce să chinui un om, când poţi crea un automat să se ocupe cu asta?
In plus fata de ce a sugerat baba:
Geamuri pentru aerisire... te sufoci in noile metrouri, daca stai pe scaun te bate aerul conditionat in cap daca stai pe culoar mori de cald, sunt foarte prost facute. Sa se incerce pe cat posibil sa nu mai existe intarzieri (sa vina metroul la 4 minute cel mult). Si sa faca toalete publice. Totusi incasarile au crescut foarte mult in ultimul timp deci bani sunt pentru investitii.
Recent m-am confruntat cu o problema inedita, folosind numai portofel electronic, intr-o zi am ramas fara cont, orintandu-ma astfel sa cumpar o cartela, ajung la ghiseul de la statia Izvor si inmanandu-i casierei doar 2 lei (nu stiam exact tariful)... in secunda in care am vrut sa intreb daca este pretul corect m-am trezit cu o ploaie de insulte - rugamintea mea: un minim instructaj pentru persoanele acestea in relatia cu clientul
Emilia19 întreabă: