Cele mai tari sentimente le traiesc acum, am intalnit un sentiment pe care plastic il numesc iubire, dar e o amestecatura intre sentimentul de dor, de neputinta, de iubire de familie... e un sentiment ce uneori nu te lasa sa dormi, alteori nu te lasa sa mananci. Stiu ca cu toate ca nu sunt prea departe de casa, nu imi pot vedea familia in fiecare zii, nu o sa pot sa imi tin nepoata in brate atunci cand se va naste, nu imi voi putea ajuta prietenii cand au nevoie de mine. Sentimentul asta il traieste fiecare om care este plecat intr-o tara straina singur. Mi-as dori sa fiu de piatra si sa nu simt nimic decat sa trec prin sentimentele astea.
Este important sa intelegem acest lucru: emotiile se nasc in mintea noastra. Constiinta nu isi are insa sediul in minte. Mai mult, mintea se afla in interiorul constiintei! Constiinta este vasta, infinita. Emotiile, dorintele, ambitiile, toate acestea se nasc in mintea noastra. Mai devreme sau mai tarziu, ele vor disparea. Dar chiar si dupa ce capul moare si este ingropat in pamant, constiinta nu dispare. Nu noi continem constiinta, ci ea ne contine pe noi. Constiinta este mai mare decat noi.
Este adevarat: emotiile, sentimentele, gandurile? intreg continutul mintii? provin din exterior, putand fi manipulate de lumea exterioara. Acest lucru le-a devenit evident chiar si oamenilor de stiinta. Misticii au afirmat insa cu mult inainte oamenilor de stiinta, inca de acum cateva mii de ani, ca toate aceste lucruri cu care este umpluta mintea noastra nu ne apartin, ca noi suntem mai presus de ele. Noi ne identificam insa cu ele si acesta este unicul nostru pacat.
Emoţiile puternice te pot îmbolnăvi
Trăite cu intensitate şi timp îndelungat, neliniştea, furia, supărarea, tristeţea te pot îmbolnăvi.
Sa cazi de pe un... bloc, pod, turn, blabla (bungee jumping desigur). Adrenalin Rush!