| FataDinVecini a întrebat:

Ce sunt "masoni"?

Răspuns Câştigător
| elamit a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=zAAKZiT7t58 nu stiu daca te ajuta cu ceva.

5 răspunsuri:
| Majj a răspuns:

Pe scurt... o grupare care conduce lumea in secret si are ca scop dominarea ei

| DonGiovanni a răspuns:

Ma bucur ca s-a pus o astfel de intrebare mai ales acum cand cica este "criza".Masoneria este formata dintr-un grup de persoane din diferite domenii:politic,cultural,etc.Acestia vor sa conduca lumea.De exemplu,Ceausescu era mason,Goga si el.Acum am citit diferite articole si carti despre masoni si despre ceea ce ei doresc sa se intample cu omenirea.Multe site-uri vorbesc despre masonul Rockefeller care doreste sa conduca lumea.Daca esti interesata de asa ceva,da-mi un msj si iti voi trimite un mesaj cu muuult mai multe informatii.

| ȘtefanLamas a răspuns:

@MD. 45 Cum poti spune ca masoneria conduce lumea in secret din moment ce tu detii aceasta informatie si din moment ce internetul este plin de aceasta teorie? Un mason este recunoscut pe strada cu mare usurinta datorita simbolurilor si accesoriilor pe care le poarta.
Fii mai atent/a pe viitor la cuvintele alese!

Numai bine!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Masonii, sunt o asociatie de oameni liberi care conlucreaza pentru binele societatii prin perfectionarea morala si intelectuala a membrilor sai.

| Hombre a răspuns:

Masoni (francmasoneria) free mason (zidar liber) breasla zidarilor s-a format in evul mediu. In timp a evoluat si are un caracter mai discret (nu secret). Ingeneral este formata din intelectuali oameni cu rafinament si inteligenta.In ultimul timp este deschisa si femeilor chiar si in Romania. Sunt organizate din grupuri care se numesc loji.Scopul lor este perfectionare intelectuala si morala a membrilor avind caracter umanitar.In Romania a fost interzisa dupa 1947 de comunisti pana in 1990 cand lojele sau format din nou. Ceausescu nu a fost mason pentru ca lojele in Romania nu mai functionau.Pentru a cunoaste mai multe se gasesc destule publicatii in librarii.

Întrebări similare