Baiat/ Dulce / Pantaloni / Pisica / Mancare / Romana / Muzica / Desert / Comedie / Pere / Ciocolata alba / Ciocolata cu lapte / MTV / PRO TV / Dragoste
Fata, dulce, fusta, caine, mancare, romana, dans, aperitiv, comedie, pere, ciocolata alba, ciocolata cu lapte, mtv, pro tv si dragoste!
Bună! Sunt fată, îţi zic şi vârsta ( 12 ani );
Dulce;
Pantaloni;
Pisică, e un animal blând şi drăguţ;
Aici nu mă pot hotărî, avem nevoie de amândouă;
Română;
Dans, e un mod de a te recrea, de a te destinde după o zi grea;
Desert;
Horror, îmi plac foarte mult filmele astea;
Pere, o pară aromată şi zemoasă înlătură stresul acumulat după o zi de muncă;
Ciocolata neagră, preferata mea este Milka Caramel ( mănânc una pe zi );
Ciocolata cu lapte, cea de la Milka e excelentă;
Utv, au muzică destul de bună;
Protv;
Dragoste, consider că e mai importantă chiar şi decât banii. O zi bună!
Baiat, , pantaloni, , mancare, bleah!, , , amandoua, pere[nu suport merele], neagra, cu lapte, private spice, pro, maniiiiiii
Fata
acra
fusta
pisi
vin
romana
dans pe muzica buna
aperitiv
comedie
pere
cioco alba
cioco amaruie
mtv
antena1
dragoste
Fata
Dulce
Fusta
Caine
Mancare
Romana
Dans
Desert
Horror
Pere
Ciocolata neagra[aia alba nu`mi place[-x]
Mtv
ProTv
Dragoste.
Distractive intrebari.
Fata, dulce, pantaloni, caine, apa, romana, muzica, desert, comedie, mere, ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, MTV, ProTV, dragoste. :*
Fata, dulce si amar, pantaloni si fusta, pisica, ambele, mate, amandoua, toate, horror, mere, ciocolata alba, mtv, protv, dragoste.
Fata/Dulce/Pantaloni/Caine/Mancare/Niciuna/Muzica/Desert/Comedie/Mere (urasc perele)/Ciocolata alba/Ciocolata cu lapte/Greu de ales/ProTV, clar!/Amandoua
1- fata
2- sarat
3- pantaloni
4- pisica
5- apa
6- romana
7- muzica
8- aperitiv
9- ambele
10- mere
11- ciocolata neagra
12- ciocolata cu lapte
13- MTV
14- ProTV
15- dragoste
Fata, dulce, pantaloni, pisica, mancare, romana, muzica, desert, horror, mere, ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, mtv, antena1, bani ( dragostea trece prin stomac Glumesc )
Fata. Sarata. Pantaloni. Pisica. Apa. Romana. Muzica. Desert. Horror. Mere. Ciocolata alba. Ciocolata cu lapte. Mtv. Protv. Bani.
Buna! Fata, Dulce(uneori si acra), Fusta, Caine, Pepsi, Romana, Muzicaaaa(da ar merge sa bag si un dans!); Desert, Comedieee, Mere, Ciocolata Neagraa(miamiiii), Toate tipurile de cioco(hmm.sa zicem cu lapte), Mtv!, Protv!, Dragosteeee. (all i need is love)
Baiat, dulce, pantaloni, ambele, ambele, de ambele avem nevoie, muzica, toate, comedie, altceva, ciocolata neagra, ciocolata amaruie, MTV, PROTV, haha bani sau dragoste? , pai dragoste, ar trebui
Fata.
Sarat
Fusta.
Caine categoric!
Apa
Romana ever.
Dans pe muzica
Aperitiv.
Comedie.
Mere.
Ciocolata neagra.
Amaruie
Mtv.
Detest ProTv, deci Antena1.
Love love love...
Fata
Dulce
Pantaloni
Ambele
-||-
Imi place matematica da ma pricep mai bine la romana
Muzica
Aperitiv si desert
Comedie
Pere
Cioco neagra
Cu lapte
Mtv
...
Dragoste
Fata.dulce.fusta.pisica.apa.romana.muzica.desert.horror.mere.ciocolata neagra.ciocolata cu lapte.mtv.protv.dragoste. dar tu?
Baiat, dulce, pantaloni, pisica, mancare(din ea imi iau apa), romana, dans, desert, comedie, mere(mananc kg intregi pe zi ), ciocolata neagra, cu lapte, Mtv, Ant 1, dragoste!
Fata
Dulce
Ambele
Caine
Mancare
Romana
Dans
Desert
Comedie
Ambele
Ciocolata alba
Ciocolata cu lapte
MTV
Ambele
Dragoste
Fata
Dulce-amaruie
Pantalon
Nici una nici alta
Mancare
Fizica
Muzica
Toate
Comedia
Pere
Ciocolata neagra
Cicolata amaruie
Nici una nici alta
TVR1
MAKE LOVE NOT WAR!
Fata, dulce, pantaloni, caine, apa, romana cred, muzica, desert , horror dar daca sunt intr-o dispozitie proasta aleg comedie , mere, alba, cu lapte, MTV, ProTV, dragoste
Dragute intrebari
Fata
Dulce
Fusta
Pisica
mancare
Romana
Dans
Aperitiv
Horror
Mere
Ciocolata neagra
Ciocolata cu lapte
Mtv
Pro tv
Dragoste
Fata
Dulce
Fusta
Pisicutsa
Ambele
Romana
Dans
Deseert
Horror
Pere
Ciocolata neagra
Ciocolata amaruie
Mtv
ProTv
Dragoste
Fata, dulce, fusta, pisica, mancare, romana, dans, desert, comedie, pere, ciocolata alba, cioclotata amaruie, mtv, protv, dragoste.
Fata. Dulce. Pantaloni. Caine. Mancare. Mate. Muzica. Felul 2. Comedie. Mere. Ciocolata neagra. Ciocolata amaruie. UTv. Antena 1. Dragoste.
Deci stiu ca nu are nici o legatura rasp meu cu intrebarea ta dar paul 27 e super
Fata
Dulce
Pantaloni
Caine
Mancare
Romana
Muzica
Desert
Comedie
Mere
Ciocolata alba
Ciocolata cu lapte
Mtv
ProTv
Dragoste
Fata
Dulce
Pantaloni
muzica
Desert
Horror
pere
neagra
cu lapte
Mtv
Protv
Bani
Baiat, dulce, pantaloni, pisicaine, apa, niciuna, muzica si dans, felul 2, comedie, mere, orice ciocolata, ciocolata cu lapte, MTV, niciuna (prefer Discovery sau NatGeo), dragoste bineinteles...banii vin ei dupa...
Fata.dulce.fusta.pisica.mancare.mate.dans.aperitiv.comedie.pere.c.neagra.c.amaruie.mtv.protv.bani(is prea mica pentru dragoste)
Mihaela024 întreabă: