Fata, dulce, fusta, pisica, mancare, romana, dans, desert, comedie, pere, ciocolata alba, cioclotata amaruie, mtv, protv, dragoste.
Fata, dulce, pantaloni, caine, apa, romana, muzica, desert, comedie, mere, ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, MTV, ProTV, dragoste. :*
Fata.dulce.fusta.pisica.apa.romana.muzica.desert.horror.mere.ciocolata neagra.ciocolata cu lapte.mtv.protv.dragoste. dar tu?
FAta, dulce, pantaloni, pisica, mancare, romana, dans, desert, horror, mere, ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, mtv, protv, bani
Fata
dulce__pantaloni
caine___apa___romana
dans
desert
comedie
mere___cioc neg___cioc cu lapte
mtv__pro tv__
bani!(pan acum)
Fata, dulce, pantaloni, pisica, apa, niciunaaaa, muzica si dans :X, deseeert, cicolata cu alune, mtv!, -, ambele
Fata
Dulce
Fusta
Caine
Mancare
Romana
Dans
Desert
Horror
Pere
Ciocolata neagra[aia alba nu`mi place[-x]
Mtv
ProTv
Dragoste.
Distractive intrebari.
Fată. Dulce. Fustă. Pisică. Mâncare.Română.Dans.Desert.Horror.Mere.Ciocolată neagră. Cu lapte.Mtv.Protv.Dragoste.
Bună! Sunt fată, îţi zic şi vârsta ( 12 ani );
Dulce;
Pantaloni;
Pisică, e un animal blând şi drăguţ;
Aici nu mă pot hotărî, avem nevoie de amândouă;
Română;
Dans, e un mod de a te recrea, de a te destinde după o zi grea;
Desert;
Horror, îmi plac foarte mult filmele astea;
Pere, o pară aromată şi zemoasă înlătură stresul acumulat după o zi de muncă;
Ciocolata neagră, preferata mea este Milka Caramel ( mănânc una pe zi );
Ciocolata cu lapte, cea de la Milka e excelentă;
Utv, au muzică destul de bună;
Protv;
Dragoste, consider că e mai importantă chiar şi decât banii. O zi bună!
Fata.
Sarat
Fusta.
Caine categoric!
Apa
Romana ever.
Dans pe muzica
Aperitiv.
Comedie.
Mere.
Ciocolata neagra.
Amaruie
Mtv.
Detest ProTv, deci Antena1.
Love love love...
Fata
Dulce
Pantaloni
Pisica
mancare si apa(LoL!)
Nici una!
dans
desert
comedie
neah.
alba
cu lapte
Utv
pRotv
Bani si Dragoste
(Am deviat unpik de la intrebare da.merge):d
Fata/sarat/pantaloni/caine/apa/mate/muzica/desert/horror/pere/ciocolata neagra/cu lapte/Mtv/ProTv/dragoste
Deci stiu ca nu are nici o legatura rasp meu cu intrebarea ta dar paul 27 e super
Sunt fata
dulce
fusta
amandoua
mancare
romana
muzica
felul 2 si desert
comedie
mere
ciocolata neagra
ciocolata cu lapte
niciunul
amandoua
amandoua
Fata
Dulce
Pantaloni
Ambele
-||-
Imi place matematica da ma pricep mai bine la romana
Muzica
Aperitiv si desert
Comedie
Pere
Cioco neagra
Cu lapte
Mtv
...
Dragoste
Fata. Dulce. Pantaloni. Caine. Mancare. Mate. Muzica. Felul 2. Comedie. Mere. Ciocolata neagra. Ciocolata amaruie. UTv. Antena 1. Dragoste.
Fata.dulce.fusta.pisica.mancare.mate.dans.aperitiv.comedie.pere.c.neagra.c.amaruie.mtv.protv.bani(is prea mica pentru dragoste)
Fata
Dulce
Ambele
Caine
Mancare
Romana
Dans
Desert
Comedie
Ambele
Ciocolata alba
Ciocolata cu lapte
MTV
Ambele
Dragoste
Fata/dulce/pantaloni/amandoua:/amandoua/romana/dans/aperitiv si desert/amandoua/ciocolata neagra/ciocolata cu lapte/amandoua/amandoua/amandoua :*
Fata
Dulce
Pantaloni
muzica
Desert
Horror
pere
neagra
cu lapte
Mtv
Protv
Bani
Fata, dulce, fusta, caine, mancare, romana, muzica, desert, comedie, pere, ciocolata neagra, amaruie, mtv, antena 1, bani ( fara dragoste la varsta asta)
Fata/dulce/fusta/mancare/romana/muzica/aperitiv/comedie/mere/ciocolata alba/ciocolata cu lapte/Utv/ProTV/dragoste
Baiat/ Dulce/ Pantaloni/ Caine/ Apa/ Romana/ Dans/ Aperitiv/ Comedie/ Mere/ Ciocolata neagra/ Ciocolata amaruie/ Nu ma uit la TV, primesc totul pe email/ Dragoste.
Fata
dulce
fusta
caine
mancare
romana
muzica
desert
comedie
pere
ciocolata alba
ciocolata cu lapte
Mtv
pro tv
bani
Fata, sarat, fusta, caine, apa, romana, amandoua, aperitiv, comedie, pere, neagra, cu lapte, Mtv, ProTv, dragoste
Fata.dulce.pantaloni.caine.mancare.romana.muzica.desert.horror.mere.ciocolata neagra.cocolata amaruie.mtv.protv.dragoste