| DaciaRomania a întrebat:

Ce supă sau ciorbă este favorita voastră duminică la masă?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cine ia masa in familie Duminica, incepe cu o ciorba, bors sau supa happy

Depinde de sezon. Vara supa de rosii, iarna merge un bors cu taitei si carnita de pui. Nu ma supar daca e o ciorba radauteana.

17 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In afara de aia de peste și ăia de burta mănânc orice... Și nu doar duminica

| siriusblack98 a răspuns:

Tu presupui ca toata lumea mananca ciorba sau supa duminca?

| DaciaRomania explică (pentru siriusblack98):

Cred că în general da...

| DaciaRomania explică (pentru DaciaRomania):

Nu toată lumea, dar mulți oricum

| siriusblack98 a răspuns (pentru DaciaRomania):

Aham...ai facut ceva studiu de caz pe tema asta sau ai ceva statistici care sa afirme faptul ca romanii mananca ciorba/supa duminica? laughing Nu inteleg pe ce se bazeaza siguranta asta a ta ca duminica multi romani mananca ciorba.

| Cresta a răspuns (pentru siriusblack98):

Se mananca ciorba/supa in orice zi. De ce s-ar face rabat duminica?

| siriusblack98 a răspuns (pentru Cresta):

Te rog eu frumos sa recitesti mai bine ce am scris si sa faci un efort sa intelegi ce scrie acolo. Nu am zis nicaieri ca duminica e interzisa supa/ciorba. Intrebarea mea catre autorul acestui thread a fost alta.

Da, chiar am citit destul de mult, mă pasionează bucătăria foarte mult! Am citit câteva cărți de bucate, plus o carte foarte serioasă despre istoria și tradiția gastronomiei din România, o carte ce o recomand, este scrisa de un expert Radu Anton Roman.

https://www.garbo.ro/......-10-85.png

Ciorbe,supe sau zeama de un fel sau altul mănâncă cei mai mulți români cel puțin duminica!

In cartile de bucate si/sau in cele despre istoria gastronomiei nu exista statistici cu date actuale despre ceea ce mananca romanii in anumite zile. happy Daca tu vrei sa crezi ca asta mananca majoritatea duminica, esti liber sa o faci.

Ai citit cumva mai multe ca sa tragi concluzia asta?

Ai citit vreuna publicata in 2025 care sa includa date statistice in privinta a ce mananca romanii in fiecare zi? Daca da, care?

Sunt cărți publicate în ultimii 10 ani ceva de genul, sau chiar mai mult, nu contează, obiceiurile românești nu s-au schimbat

Crezi ce vrei tu ca deja ne-am intins prea mult cu un subiect irelevant. Daca tu vrei sa crezi ca toata lumea mananca ce mananci tu sau ce se manca pe vremea comunismului in anumite zile, foarte bine, e ca tine.

| LisaJulie a răspuns:

Ciorba cu legume și supa de mazăre

| Kufu95 a răspuns:

Nu contează în ce zi mănânc, îmi place supa de perișoare.

| BitchInRedDress a răspuns:

Si eu care credeam ca eu pun întrebarea ciudate happy

Întrebări similare