Cine ia masa in familie Duminica, incepe cu o ciorba, bors sau supa
Depinde de sezon. Vara supa de rosii, iarna merge un bors cu taitei si carnita de pui. Nu ma supar daca e o ciorba radauteana.
In afara de aia de peste și ăia de burta mănânc orice... Și nu doar duminica
Cred că în general da...
Nu toată lumea, dar mulți oricum
Aham...ai facut ceva studiu de caz pe tema asta sau ai ceva statistici care sa afirme faptul ca romanii mananca ciorba/supa duminica? Nu inteleg pe ce se bazeaza siguranta asta a ta ca duminica multi romani mananca ciorba.
Se mananca ciorba/supa in orice zi. De ce s-ar face rabat duminica?
Te rog eu frumos sa recitesti mai bine ce am scris si sa faci un efort sa intelegi ce scrie acolo. Nu am zis nicaieri ca duminica e interzisa supa/ciorba. Intrebarea mea catre autorul acestui thread a fost alta.
Da, chiar am citit destul de mult, mă pasionează bucătăria foarte mult! Am citit câteva cărți de bucate, plus o carte foarte serioasă despre istoria și tradiția gastronomiei din România, o carte ce o recomand, este scrisa de un expert Radu Anton Roman.
https://www.garbo.ro/......-10-85.png
Ciorbe,supe sau zeama de un fel sau altul mănâncă cei mai mulți români cel puțin duminica!
In cartile de bucate si/sau in cele despre istoria gastronomiei nu exista statistici cu date actuale despre ceea ce mananca romanii in anumite zile. Daca tu vrei sa crezi ca asta mananca majoritatea duminica, esti liber sa o faci.
Ai citit cumva mai multe ca sa tragi concluzia asta?
Ai citit vreuna publicata in 2025 care sa includa date statistice in privinta a ce mananca romanii in fiecare zi? Daca da, care?
Sunt cărți publicate în ultimii 10 ani ceva de genul, sau chiar mai mult, nu contează, obiceiurile românești nu s-au schimbat
Crezi ce vrei tu ca deja ne-am intins prea mult cu un subiect irelevant. Daca tu vrei sa crezi ca toata lumea mananca ce mananci tu sau ce se manca pe vremea comunismului in anumite zile, foarte bine, e ca tine.
LisaJulie întreabă:
anonim_4396 întreabă: