Mai are importanta? atata timp cat sunteti impreuna, si va sorbiti din priviri, puteti fi si ...in romania!
paris!
Elvetia, cea mai buna tara, cam scump, dar merita.Eu am fost acolo si stiu.Concediu de vis va doresc.
Din pacate pentru tine Paris si Venetia nu sint tari sint orase, Paris este si capitala Frantei.Iti recomand Franta este mult mai romantica ca si Italia.
Ceao:*.
bla bla bla. toti paris:-l. degeaba e ala romantic daca cuplul nu se simte bine acolo.
Eu zic ca e mai frumos in italia. venetia
Paris si venetia nu sunt tari poate ai vrut sa zici: franta si italia eu as alege venetia
Pentru mine si iubitul meu orasul Venetia din tara Italia pentru ca suntem absolut paraleli cu franceza...
Chiar vrem sa vizitam orasul in octombrie-noiembrie
Din care stiu eu Paris si Venetia sunt niste orase, nu tari... dar na acum cu geografia asta... dupa mine cred ca mai protrivita este Franta
Ermmm..Paris si Venetia nu sunt tari
si daca tot amintesti de Italia...mai bine Verona ca Romeo si Julieta
In primul rand Paris si Venetia nu sunt tari, dar eu iti recomand Parisul! Este mai romantic!
Ambele au acel aer de romantism prielnic indragostitilor.Chit ca-ti plimbi iubirea cu barca sau o/il urci pe Turnul Eiffel tot romantic este!
Din evul mediu VENETIA este speanumita orasul indragostitilor deci prerea mea este italia la venetia
1.paris si venetia sunt orase
2.ai asa venetia:ai canal grande(apa in forma de "S" care trece prin mijlocul orasului)deci barcutze flori
paris:tour eiffel(uni chiar cred ca e romantic)atmosfera aceea de sarbatoare
deci tu alegi paris sau venetia?