| camelia1812 a întrebat:

Ce te deranjaza cel mai mult la tine?

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Gandurile. Miile de ganduri suprapuse si indreptate in sute de directii simultanhee hee
N-ar strica daca as gandi mai putinbig grin

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Uneori sunt cam enervant, spun nişte lucruri cam nelalocul lor, şi chiar sunt enervant...plus că nu iau în serios cam nimic

| monyk a răspuns:

Buna, uneori sunt irascibila si cam sensibila, nu imi place ca sunt sensibila si pun foarte repede suflet la tot ce se spune de mine, dar si in relatia de cuplu sufar foarte mult pentru orice gest sau vorba nelalocul ei si plang repede, cu greu ma abtinsad, in rest nu stiu ce ar mai putea fi, cred ca am destule alte defecte care ma deranjeaza insa nu vreau sa le scot in evidenta.

| juniper a răspuns:

Flexibilitatea, nu sunt destul de flexibila incat sa fac un amarat de spagat.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Uneori ambitia, alteori naivitatea. Oricat ne-am "sculpta" niciodata nu vom fii perfecti.
Numai bine!

| nobody_9468 a răspuns:

Burtica! Orgoliul!
Si faptul ca'l iubesc!(inca)

Bafta.

| HBK a răspuns:

Sunt uneori prea credul si refuz mereu sa cred ca sunt altfel de oameni decat cum mi-as dori eu sa fie.

| lostcontrol12 a răspuns:

Poi, ca mereu fac ce vreau eu.si as vrea totusi mai mult sa tin cont de sfaturile celor care ma iubesc. uffsad

| camelia1812 explică:

Ce ma deranjaza acum la mine?

faptul ca n-am habar cui sa i dau fundita!
cine credeti ca merita

hee heehelp melaughing

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Sunt prea sensibila, si pun la suflet orice straight face. Si cateodata sunt cam enervanta. Chiar nici eu nu ma pot suporta. Las de la mine prea mult, si vorbesc cam mult laughing.

| campanario a răspuns:

Pai lipsa de ambitie uneori, si cateodata ma simt eu enervanta insa asta e big grin ce sa fac daca am dreptate in anumite situatii si trebuie sa ma exprim? :-s Cat despre fizic, la capitolul asta sufar cel mai mult happy. Sunt slabutza si sunt satula de oameni care imi zic treaba aceasta, cu toate ca mananc si nu ma abtin de la nimic laughing. Cam atat. Dar tu?batting eyelashes

| MadyCooL a răspuns:

Sincer... greutateahee hee

| BoNNyE a răspuns:

Sunt prea orgolioasa.nu ascult nici un sfat.ma enervez repede, prea repede.si multe altelehee hee

Întrebări similare