| cîrne a întrebat:

Ce te face pe tine mai bun decat ceilalti? ai un ceva al tau prin care te individualizezi, te face sa te simti mandru?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbesc mai bine decat multi altii, sunt persuasiva si reusesc prin comunicare ce-mi propun.
Dar tu, Brad, in afara de faptul ca esti frumos si un bun actor?

12 răspunsuri:
| paul0013 a răspuns:

Fiecare e mai bun la ceva decat altii...

leonardk
| leonardk a răspuns:

Nu ma simt mai bun decat ceilalti. Punctualitatea este motto-ul meu (mandru sunt ca pot spune ca in 47 de ani n-am intarziat de mai mult de 2-3 ori).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing suntem in situatia de a ne lauda? De fapt, doar daca dorim sa raspundem! Sa vezi si tu ce de raspunsuri vor fi, pentru ca uite, eu sunt o zână! Ma face mai bună decat ceilalti posibilitatea de a-i intelege, toleranta, capacitatea de a ma apropia de oameni si umorul!

nony
| nony a răspuns:

Incep sa inteleg din ce in ce mai bine limba cretinilor.
E foarte greu sa vorbesti pe limba lor.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Am raspuns la aceasta intrebare considerand ca -crne- doreste sa afle de la fiecare dintre noi o calitate pe care sa si-o insuseasca. Nu stiu daca am gresit sau nu. Fac remarca asta vis a vis de ce a spus nony.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O, da, ochii mei verzi laughing

| inna a răspuns:

O da...nimeni nu rade mai mult ca mine laughing.

| adrianhasde a răspuns:

Sufletul este mai bun decat ceilalti si constiinta si nu ma simt mandru pentru asta fiindca orice om cand se naste primeste un dar.

| Dan a răspuns:

Eu caut sa fiu solidar cu cei din jurul meu, asta ma face sa fiu mai bun.

| arysa a răspuns:

Ajut pe oricine, oricand si iert usor daca persoana respectiva imi demonstreaza ca ii pare rau.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Eu pot sa'mi indoi partea de sus a degetelor rolling on the floor

| cîrne explică:

Furni, pentru ca mi-ai cerut sa raspund si eu ...in afara de a fi summunul frumusetii masculine, sunt emotiv, cam balbait si taciturn.barbatul ideal, ce mai...

Întrebări similare