Deznadejdea din ochii stinsi si uscati ai unui tata ce si-a pierdut fiul intr-un razboi al altora, agonia unui animal ranit de moarte la margine de drum, zambetul stins al unui copilas bolnav de o boala incurabila sunt situatii care imi frang inima si care ma fac sa plang zbuciumata minute in sir.
Intalnirea cu un om remarcabil cu care pot comunica pe deplin, rasaritul de soare in unele frumoase dimineti de vara sau joaca vesela a unui copil fericit cu un prieten-catel la fel de inocent ca si el, ma fac sa cant de bucurie ca un imn de izbanda.
Iar noptile de vara cu luna plina, cerul instelat privit din iarba gradinii inmiresmate de florile nocturne cat si viitorul ce se anunta promitator pentru un adolescent talentat ma fac sa visez.Si multe alte lucruri inca, ma fac sa plang, sa cant sau sa visez.Pentru mine viata e un mister pe care-l traiesc zi de zi si care-si dezvaluie mereu taine ce ma intristeaza, ma bucura sau ma fac sa visez. Vorba unui cunoscut poet japonez:
"A te trezi viu
in aceasta lume.
Ce fericire!"
Faptul ca cineva imi intoarce spatele ma face sa plang... Faptul ca acel cineva nu-si da seama de unele lucruri simple, pe care eu nu le pot spune ma face sa plang.Atunci cand echipa mea ia bataie ma face sa plang
Atunci cand ascult muzica imi vine sa cant...Cant cand sunt sub dus, cand echipa mea inscrie Nu stiu de ce, dar imi vine sa cant
Somnul ma face sa visez Sau poate o zi buna ma face sa visez la ceva ce poate va deveni realitate...
Ma face sa plang finalul tris al unui film. cant cand aud o veste buna si visez tot timpul .
Gandul ca prietenul meu e departe de mine acum, ma face sa plang uneori. cant atunci cand aud o melodie veche, de care mi-era dor si continui s-o cant in gand cand plec de acasa. iar de visat, visez la ce o sa ma astepte in anii urmatori.