anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce te face sa plangi?

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

Tot ce ma sensibilizeaza si oamenii care chiar merita lacrimile melehappy

23 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Aproape orice.straight faceSunt chiar prea sensibila.Plang foarte usor.straight face

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Amintirile despre parintii mei care din pacate nu mai sunt...

nony
| nony a răspuns:

Ceapa.

| Vizitiul a răspuns:

Alcoolulsad.

| Nicoleta a răspuns:

Eu plang aproape din orice. Orice ma poate afecta: amintiri, prieteni, persoane care se comporta urat cu mine, cand sunt suparata, cand ma gandesc ca intr-o zi voi ramane singura, cand ma doare ceva, sau pur si simplu povestile emitionante(reale)

| Ana a răspuns:

Cand ma cearta tata laughing
si cand ma cert q iubitu' big grin

| Cryssy a răspuns:

Pai depinde. Eu plang si cand sunt trista, dar uneori plang si de fericire.hee hee

| arysa a răspuns:

Nedreptatea, faptul ca nu pot schimba nimic din rautatatile oamenilor, plang cand ma simt singura, neinteleasa de nimeni, cand pierd ceva la care tin foarte mult.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Si eu plang foarte des...:-s sad indeosebi cand sunt singura sad.plang de dorul familiei mele, plang cand vorbesc cu mama la tel, plang cand ma pun seara in pat si uitandu-ma pe fereastra mi-aduc aminte de copilaria mea, de anii cand eram acasa cu familia mea, cand mama ma ruga sa mai stau si cu ea in casa. iar eu ieseam la joaca, crying ce n-as da acum sa mai stau cu ea crying.plang cand persoanele la care tin sunt suparate sau au probleme, plang cand ma gandesc ca va veni o zi cand nu ii voi mai avea pe parintii mei... crying crying plang cand mi-aduc aminte de anii de liceu. ce dor mi-e de ei sad. .plang cand visez urat noaptea.ma trezesc si plang poate si mai bine de o ora, plang cand ma gandesc la toate probleme si simt ca parca nu mai am putere... offfff

si mai plag de la ceapa, vant si soare big grin

| thehope a răspuns:

Gandul ca nu mai sunt cu el...amintirile noastre... o melodie trista sau care imi aminteste de el...problemele din familia mea...foarte multe... sad

| MM a răspuns:

Neputinta

| lostcontrol12 a răspuns:

Un copil bolnav, un om sarac si neputincios, moartea...toate lucrurile triste din jurul nostru.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

M face sa plang cand imi aduc aminte de tatal meu care nu mai este de demult.ma face sa plang o melodie trista...problemele mele uneorii ma fac sa plang...cad intr-un gol si tot eu ies de acolo...

| Artemiss a răspuns:

Trecutul si gandul ca pot pierde persoana ce o iubesc cel mai mult, gandul ca nu pot fi asa puternica cum imi propun deseori... faptul ca trebuie sa ma multumesc sa iubesc in tacere si sa accept viata asa cum e ea...
Si ceapa, vantul puternic si soarelebig grin

| Lorenyk a răspuns:

Plang rar. am plans cand am aflat ca bunica are cancer. in rest, cred ca doar daca m-ar bate cineva as plange. inainte plangeam mult, dar acum nici macar amintirile nu ma mai fac sa plang. a trecut tot.
PS: eu nu plang de la ceapa, eu stranut de la ceapa, si de la soare

| Licurici_2296 a răspuns:

In ultima vreme am inceput sa plang mult. plang de nervi, plang cand ma cert cu mama, plang cand nu-mi iese nimic din ce-mi propun, plang cand ma simt prea singura, plang cand imi aduc aminte de copilaria trista a tatalui meu, plang cand realizez ca am fost prea dura cu sora mea mai mica..si plang si inainte si dupa ce ma vad cu prietenul meu (mentionez ca ne vedem rar) si gandul ca l-as putea pierde.

| cipri08 a răspuns:

Viata.

| deejayra a răspuns:

Nu am mai plans de mult timp

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fericirea celorlalti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Muzica de nunta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe mine nimic ca sun barbat nu fetita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

PE mine. cand mah duk cu gandu ca mi-a murit o sara mai mare mah face sa plang crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din orice,,,

Întrebări similare