NOname
| NOname a întrebat:

Ce te face să te simți fericit?
http://www.youtube.com/watch?v=MKfDwChOoHI

Răspuns Câştigător
| AndrogynBeauty a răspuns:

Fericirea este molipsitoare (asta dacă rezişti invidiei, dar bănuiesc că persoanele din discuţie au această putere) şi atunci pe mine mă face să simt fericirea celor din jur. Cu alte cuvinte, fericirea celorlalţi mă face să simt, la rândul meu, fericirea.
Există o legătură intrisecă între fericire şi deschidere către nou, către fenomenul experimentării - oamenii care cunosc adevărata fericire sunt cei care, datorită toleranţei de care dau dovadă, pot cunoaşte aspectele complementare ale existenţei, pot (şi îşi doresc) să guste din cât mai multe trăiri. Cei închişi la minte, retrograzi, nu vor simţi decât cel mult un simulacru al fericirii. Eh, dar sunt multe de spus pe acest subiect... foarte bună întrebarea, NOname!

72 răspunsuri:
| Crazyfish a răspuns:

Fiintele inteligente, aerul curat, cerul senin si calitatea.

| Sabin91 a răspuns:

Oamenii buni
iubirea
activitatile frumoase(muzica, dans, plimbat etc)

| AliceIDK a răspuns:

Muzica buna, muzica adevarata ma face sa ma simt bine!
http://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ

| Rebe97 a răspuns:

Eu sunt fericita atunci cand am persoanele dragi langa mine.

| me1999 a răspuns:

Ma face fericita melodia:http://www.youtube.com/watch?v=zB6mUlqam0o sau :http://www.youtube.com/watch?v=njwT2mLiAfQ si ma mai fac fericita funditele pe care le dati :)

| AnonymousM a răspuns:

Prietenii, familia si Muzica

| pepy63 a răspuns:

Multe lucruri m-ar face fericit,dar fiindca nu am parte de ele, ma multumesc cu placerea de a face pe altul fericit, nimic nu-i mai placut sa stii ca persoana carei ii faci un bine se bucura pentru ce ai facut

| Biggiesan a răspuns:

Băutură - băutură și gagici!:-))))

| emmyl a răspuns:

Mă simt fericit când pot să fac pe altcineva fericit.

| Rockmaiden a răspuns:

Credinta este singurul motiv fara de care nu as putea fi om!
http://www.youtube.com/watch?v=UfI_hnQJ4jQ

| ZvT a răspuns:

Nu am aflat încă.

| NOname explică (pentru ZvT):

Trist. N-ai fost niciodată fericit?

| ZvT a răspuns (pentru NOname):

Poate când eram copil şi mă bucuram la unele lucruri nesemnificative. De o vreme bună nepăsarea mă stăpâneşte.

| NOname explică (pentru ZvT):

Îmi pare rău s-o aud. Sper să-ți revii.

| ZvT a răspuns (pentru NOname):

Nu ştiu cum sună dar mă simt bine aşa. Sentimentele nu aduc întotdeauna fericire.

| Cocodrilo a răspuns:

Mi se pare ciudat că nu pot sa dau un răspuns direct la o întrebare atât de simplă. Cu cât mă gândesc mai mult, cu atât mai multă ceaţă se adună în jurul întrebării.
Poate una din cauzele derutei este că sunt tentat să cer precizări suplimentare gen,,despre care fel de fericire vorbeşti?". După aceea pot să mă întreb, poate ca să fac pe interesantul cu mine însumi,,Altă treabă mai bună nu ai decât să doreşti fericire?". Adică,,sunt prea ocupat ca să mai am timp şi de fericire".
E o carte bună pe care o citeşti (de nevoie) în metrou în drumul zilnic spre serviciu,,fericire" sau nu se califică decât forme grele gen,,viaţa alături de un superpartener" sau,, idilică în Alpi ca proprietar al unei turme de oi, sau a unei podgorii în Sudul Franţei". Sau Premiul Nobel, sau putere şi faimă? Sau, cum spun mulţi aici, pe bună dreptate, să trăieşti clipe alături de cei pe care îi simţi apropiaţi?
În aşteptarea clarificării, aş veni cu o mică contribuţie la clarificarea întrebării. Fericirea e material perisabil - odată ajuns pe Mont Blanc (cu telefericul, nu vă speriaţi) după cei ai visat la asta câţiva ani, constaţi ca ai întâziat cu un sfert de oră şi toată splendoarea a intrat în nori. Îţi spui,, am făcut-o şi pe asta, poate mai revin... sau... nu, data viitoare în Anzi" după care încep să tînjesc din nou. Nu a fost cu mult mai bun decât o sticlă de bere, dar a trebuit să alerg după ea 3000 km.
Fericirea mai e un şirag de jucării agăţat pe o spirală a timpului. Odată jucăria zilei e,, băutură, muzică şi... restul", altă dată e ultimul iPhone, altă dată e,, vreau să salvez lumea".
Hai noroc şi fericire! :-)

| NOname explică (pentru Cocodrilo):

Ai un talent în a da răspunsuri frumoase, Cocodrilo. Mulțumesc.
Pentru câteva clipe m-ai făcut fericită.

| JohnnyWalker a răspuns:

This one : http://www.youtube.com/watch?v=Bparw9Jo3dk

1. Sa fiu prezent aici http://www.facebook.com/event.php?eid=211429425580320

2. S-o ard hardcore, ca astia din videoclip peste 50 de ani :))
3. Sa fiu la Modestep p Splaiul Unirii 8->

Asta m-ar face sa ma simt fericit ACUM!

| YummyPuff a răspuns:

Alaturi de persoana iubita intr'un loc secret al nostru stand pe nisip si uitandu'ne la stele pana tarziu

| lastrockingangel a răspuns:

Sincera sa fiu...tu:*

| DanDannn a răspuns:

Un ac/dc, evanescence si niste boxe foarte puternice.

| AndreeaP99 a răspuns:

Prieteni adevarati, vorbele bune spuse din suflet sitabara de vara Funda?

| 0laurica0 a răspuns:

O melodie bunahttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=hLQl3WQQoQ0 sauhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ftXHoUHeD6k. un prieten care sa te asculte ce ai de zis, familia...multe de zis dar putine de facut

| ColaCola a răspuns:

Ceea ce ma face pe mine sa fiu fericita este amnezia, macar pentru un moment sa uit cine sunt, ce rol am pe acest pamant.Sa uit ca traiesc si ca imi va veni sfarsitul!

| simona3272 a răspuns:

Pe mine ma face sa fiu fericita atunci cand cant si cand sunt langa familia mea."Stiu ca fericirea nu este usor de atins, dar daca stii sa lupti si sa crezi, cu siguranta vei ajunge in acel punct de maxima importanta pentru tine insati. De multe ori am crezut ca nu mai pot face inca in pas inainte, dar am ajuns sa fac parte dintre cei care cred ca totul este posibil si am ajuns sa fiu fericita"

"Sunt fericita atunci cand fac ceea ce imi place, sunt inconjurata de cei pe care ii iubesc, traiesc frumos, sunt sincera cu mine si cu cei din jur, am sperante si ma trezesc in fiecare dimineata cu un scop, inca un motiv pentru a lupta".

| ZwNsv a răspuns:

Eu ma simt fericit atunci cand sunt alaturi de familia mea.

| fantastica a răspuns:

Ce mă face să mă simt fericită? Păi cît de straniu nu ar părea, eu mereu sunt fericită (cu exceptia momentului cînd cineva mă ceată)! happy De multe ori oamenii îmi arată partea goală a paharului, dar eu vreau sau nu vreau, văd mereu parte plină! Oamenii sunt mereu ocupaţi cu problemele lor şi nu văd ceea ce se întîmpla în jurul lor şi spun ca nu au noroc pentru că nu vor să deschidă ochii şi să recunoască că nu au dreptate. Nu vreau să mă laud, dar eu pot să spun liber şi sigur că eu văd lumea aşa cum foarte puţini o pot vedea! Lumea asta e mult mai minunată decîn pare la prima vedere, în ea e ceva magic care nu se vede cu ochii ci se simte cu inima de cei care au inimă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Pe mine ma face fericit faptul ca pot transforma lacrimile altora in zambet, ca pot vedea oamenii care sufera fericiti cu o mica speranta care poate ii va putea face fericiti.Ma face sa ma simt fericit faptul ca oamenii se pot intelege in armonie, ca ii vad fericit cu speranta ca rasaritul le va aduce bucuria si afectiunea de care au nevoie.
Pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O anumita persoana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau să-ți spun că dacă nu mă suna un prieten să-mi zică de întrebarea asta,nu eram acum aici; deci ma sună și-mi zice cam așa: *vezi frate,c-a pus NOname o întrebare mai ușoară-așa,ca pentru tine,nu te bagi?*; zic :*păi dacă e aia cu ce culoare ai vrea să fii?*; el:*nu,frățioru,e mai simplă; întreabă și ea acolo cam ce te-ar face pe tine fericit*; eu:*păi și ce să-i zic?*; el:*nu știu, n-ai și tu un clip cum bagi mașina in garaj,sau ceva de genul asta,cum am văzut că i-a răspuns unu misoginu?*eu:*păi eu n-am,că n-am garaj!*; el:*hai că ești prost! mai consum și minutele cu tine!*eu:*păi atunci îi spun că pă mine mă face fericit să am o și eu o prietenă,la care-i să-i placă stand-up comedy și dacă se poate și sexu!*; el:*atunci spune-i așa!*; eu:*păi asta o să fac!*; el:*bă, da mai termin-o și tu cu păiul ăsta că mă disperi!*eu:*păi atunci lasă-mă să-i raspund, nu mă mai ține atâta!*; ok.

| NOname explică (pentru anonim_4396):

- Păi mersi că mi-ai răspuns.
- Păi n-ai pentru ce.
- Păi n-am.
- Păi și eu ce ziceam?
- Păi că n-am.
- Păi bine atunci.
- Păi bine și te mai aștept și altă dată.

P.S. Hamsterul ce mai face? Tot în borcan, tot violet, tot înoată? Încă nu i-ai făcut un cont pe TPU? Că va fi instant o vedetă. Rezervă-mi, te rog, un autograf!

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Nu stiu de ce, dar am impresia că ai pierdut tu un *comentariu* pe care l-am făcut eu cam acum vreo 4-5 ore în urmă; dar în fine;(sau poate că l-ai făcut tu pierdut); bun; cum spunea o fată de p-aici *motivul prea lung,nu e timp acum*; bine; de răspuns îți voi mai răspunde,nu-i problemă asta,dar vezi și tu ce întrebări mai pui! aia la care mă referem mai devreme,le-am pus-o și eu colegilor mei,in ideea că poate imi spune vreo-unu ceva să mă ajute,iar ei mi-au răspuns cam așa:*frate,dacă ai vreo problemă cu noi, și nu mai vrei să mergi sâmbătă la bowling, zi-ne-o pe față!*; și de-atunci parcă au început să se uite și altfel la mine; nu mai zic că după vreo două zile a venit un șef si m-a întrebat dacă nu vreau să trec la programul normal de 8 ore, fără suplimentare!

| 220V a răspuns:

Sa pot visa spre viitor liber, fara ca alte personaje sa-mi influenteze visul

| Andra357 a răspuns:

Ma simt fericita atunci cand sunt alaturi de familia mea. Si mai ales atunci cand strang in brate toti cainii mei.

Întrebări similare