Hmm,daca persoana cu care ma trezesc in gand, se trezeste si ea cu mine in gand :-> mmm
Nu m-am trezit happy, ci cu o gramada de intrebari, gen>: " Iara ma doare gatul?!" Iara am dormit prea mult?!" Iara mi-a cazut pernaaaa?! " uf... Hai, Buna dimineata!
Ma intreb de ce m-am trezit atat de devreme, si vad ca ceasul e abia 10:30 si mai stau cam o jumatate de ora, si apoi ma ridic din pat. Dar parca tot as mai sta ca e moale si cald acolo.
Toate diminetile sunt asa?
Am avut si eu o perioada recent, in fiecare dimineata, ma trezeam, si ziceam: " Ioooi, ce obosita is, n-am chef". Ceva din mine imi raspundea: " Haaai, trece si ziua asta, haaai" )). Depinde si de momentele din viata noastra.
)) Cred ca asa eram eu pe perioada liceului.
Da, mereu e asa. Prietenul meu ajunge la te miri ce ore ( de la 11 pana la 4-5 dimineata ) de la servici si ma suna cand se pune sa se culce iar eu am dimineti in care nu-mi amintesc ca m-a sunat mai ales daca telefonul e inca la incarcat ma gandesc ca nu a sunat dar de fapt eu am raspuns doar ca sa nu mai aud soneria ( ma mir ca nu-i inchid niciodata, cred ca-s constienta pentru 3 secunde de ce fac si dupa-mi iau somn ). Alteori nu ma uit la ceas ( adica mai mereu ), vorbim cat vorbim si adorm la loc dar de dimineata sunt curioasa la cat naiba m-a trezit.
))
Eu am fost plecata o perioada buna, si aveam programul de munca de dimineata tare, eu de abia ma trezeasca in fiecare dimineata ( aveam in gand doar acest lucru " caaat suuunt de obooositaaaa, aoleeeeu" ), dar ceilalti din jurul meu, Neata, Neata, Neata buna! si un zambet din ala... eu: ce-i asa de buna, ca eu-s rupta de obosita?!" - - (... )
Acum ca sunt acasa, dorm asa de mult, dar tot aiurea ma trezesc, fiindca dorm prea mult.
Sunt zile bune, zile rele.
P.S Si acum sunt in pat ))))
Da, amu ni ma misc
Sa ai o super!
Nu-ti venea sa-i iei la pumni pe toti )?
Dar de cate ori )
Si de atatea ori m-am abtinut.
Baga 1 solist pe Arsenal sambata si nu vei regreta!
Cu Chelsea.Hm,au acelasi numar de puncte si, daca iau in calcul anii trecuti, au cam luat bataie si acasa si in deplasare.Un egal pare sa fie rezonabil.
Un lucru este deja scris... astia nu ne vor bate sambata! Ori batem, ori titlul este compromis si in acest sezon!
Eu imi amanetez ceasul,Drimmero, dar, daca pierd, ma iei de nevasta, ca raman fara zestre. Ceasul e zestrea mea!
Te iau si daca luam titlul. E boala mea si visul meu de atata timp! Punem amandoi la pariuri si ne intretinem cu banii castigati, te mai ajut si eu pentru ca-ti 'suflu' ponturi,,
Stii ca nu traiesc din pariuri, ci din prostitutie.Pariurile sunt mai degraba pentru a.mi creste libidoul.Ramane stabilit, atunci!
Ce impresie iti faci tu in fata mea? Din prostitutie? Vrei sa-mi arzi inima asa in fata tuturor?
Urmaresti meciul cu Steaua? Astia sunt idioti, frate!
Inca urmaresti liga 1? Doar Arsenal imi rapeste timpul//
I.am urmarit pe livescore, fiindca i.am avut pe bilet.Idiotii draq!
Ce ar fi daca aceasta este ultima zi? Daca e plictisitoare. Insa alteori zic: inca o zi, inca doua zile pana cand vine ziua pe care o astept cu mai mult entuziasm.
Da, Parca nu mai ai rabdare/ Acest sentiment il traiesc eu acum, asteptand ziua de Marti