Venirea noptii ma intristeaza cel mai mult!
Sunt o persoana matinala, care iubeste ziua, inca de la rasaritul soarelui, fiindca imi da sansa sa ma bucur de fiecare minut din ziua aceea, cand soarele-i sus si am energie si buna dispozitie, sa fac gramezi de lucruri pentru mine, familia mea, prieteni si evident, treburi gospodaresti in casa si in curte.
Cand soarele apune, revin cu picioarele pe pamant, iar cand trebuei sa merg la culcare, am o mare parerea de rau, ca trebuie sa imi incetez activitatea si sa-mi incarc bateriile, de parca as pierde inutil, multe ore pretioase din viata noastra.
Filmul Titanic, pentru că gheața lovește, vasul se prăpădește și Jack o mierlește .
Oamenii care nu pot vedea lumina si frumosul in lume, oamenii abuzati fizic sau psihic, animalele schingiuite.
Ultima oara m-a intristat foarte tare filmul: Mr. Jones. M-a intristat foametea la care erau supusi ucrainienii reprezentati in film, drama lor. Scena cand un copil viu era luat cu mama lui moarta si aruncati intr-o caruta care-i duceau la groapa, nu-l putea tine si pe el pentru ca nu avea nimeni de mancare. Mancau scoarta de copac si in film arata o alta secventa in care-si mancau rudele decedate. Asta m-a lovit destul de tare.
Acel sentiment cand vad cum persoana pe care o iubesc cel mai tare nu da 2 bani pe mine si ma trateaza cu indiferenta. Nu tu salut nu tu nimic. Crede-ma ii fff dureros :'(
Dar la tine dc chiar urletul de lup? De ce iti aduce aminte?
Urletul de pisica tinuta in casa noaptea cartierul meu distopic in vreme de molima
UnchiulRamiz întreabă: