| AvalohAlyn a întrebat:

Ce te intristeaza in momentul de fata?

22 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Poate parea o falsa impresie dar, in acest moment chiar ma intristeaza soarta polonezilor.Moartea celor de acum plecati sa comemoreze pe cei ucisi acum 70 de ani pe aceleasi meleaguri imi pare ca aduce a blestem; desi nu sunt superstitioasa aceasta ciudata coincidenta e tulburatoare. O alta tragedie a istoriei...

| Bacemi a răspuns:

Distanta dintre mine si persoana iubita.

| Malvina24 a răspuns:

Ca nu l-am mai vazut pe iubi meu de o saptamana si ca nu stiu nimic de deutza! deedeedee daca vezi raspunsul meu da-mi un beep, lasa-mi un mesaj! Multumesc pentru intrebare! sa ai o seara frumoasa!

| Barajag a răspuns:

Ma intristeaza faptul ca sunt unii copii care sufera din cauza parintilor, ma mai intristeaza faptul ca este atata rautate si stiu ca niciodata nu se va schimba lumea, va deveni din ce in ce mai rea.

| marrr a răspuns:

Faptul ca prietenul meu ma inseala si nici nu recunoaste.

| nobody_9468 a răspuns:

Incepe scoala si va trebui sa suport indiferenta luisad. Ca daca vreau sa merg la mare trebuie sa ma pun la invatat si numai de invatat n'am eu chef acumlaughing

Bafta.

| Alisa a răspuns:

Ca nu pot sa fiu langa una dintre prietenele mele, fizic, acum cand are nevoie de mine. (sufleteste sunt mereu, dar in clipa asta as vrea sa fiu si trupeste, sa pot sa o iau in brate si sa ii spun ca impreuna trecem peste orice, si ca mereu voi langa ea.)

| paramore a răspuns:

In momentul acesta ma simt f.trista dar nu imi pot da seama dsadam o mie d ganduri...nasoale bineinteles

| Marii a răspuns:

Ca nu m-am intalnit cu prietenul de o saptamana, si imi este foarte dor de el. happy

| Anduciu a răspuns:

Incerc sa uit.Nu-mi place sa ma plangbig grin.

| unione a răspuns:

Ca n-am putut sa fac deplasarea la Cluj (cfr-Rapid)

| multimoak a răspuns:

Ma intristeaza faptul ca nu imi raspunde iubitul meu la telefon si ca nu exista nici un centru de adoptii de pisici in judetul din care fac parte. Dar pe tine?

| Ionut_5706 a răspuns:

Buna intrebare si tot odata simpla.
Pe mine in momentul de fata ma intereseaza scoala si viata sociala, 2 lucruri foarte importante la varsta mea.
Argumente : scoala - sa nu ai probleme pe viitor si viata sociala - sa fii mereu langa cineva si acei cineva sa fie mereu langa tine happy

| Ionut_5706 a răspuns:

Lipsa unor prietenii...sad

| AngellSthefan a răspuns:

Pai sa ma gandesc la ce raspunsuri sati zic happy

| Licurici_7465 a răspuns:

Ma intristeaza faptul ca se termina vacantasad

| scarly86 a răspuns:

Ca mai am de stat in romania inca trei ani pe un salariu mic ce nu mi permite sa fac nimic din ce mi as dori. abia astept sa plec in franta

| onisorhoha a răspuns:

Multe, nici nu stiu cu ce sa incep,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Absenta unei anumite persoane!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuvintele "lipsa" si "distanta".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma intristeaza faptul ca lumea in care traim devine din ce in ce mai rea, copiii nostri cauta debusolati o directie in care sa apuce, noi, cei maturi ne lasam prinsi invartejul vietii cotidiene si uitam de frumusetea ce o avem in jur; zambetele de copil, o floare ce abia a inflorit!

| Maxim_Marian_1993 a răspuns:

Ma intristeaza o fata care nu ma place.

Întrebări similare