Stiinta, cunoasterea, sexul, femeile, cei dragi, banii si multe alte chesti, o viata avem asta e prima si ultima
De unde sti ca ne reincarcam? de parca eu trebuie sa dovedesc de ce nu cred nu tu care crezi, a nu crede in ceva nu ai nevoie de dovezi
Faptul ca mai am atatea anime de vazut, si atatea manga de citit, si faptul ca as vrea sa ajung neaparat in Japonia, si familia si probabil putinii prieteni virtuali pe care ii am. In afara de ce am mentionat, nu ma motiveaza nimic altceva. Stiu ca poate suna ciudat, dar asta e adevarul. Poate ca pe viitor o sa am mai multe lucruri care ma vor motiva sa traiesc in continuare, dar deocamdata astea sunt.
Daca tot ai spus de anime, cum se numea acel anime de comedie?
Parca unul din episoade se numea Cum mi-am facut o iubita.
Parca era comedie, il stii?
Nu, scuze, nu il stiu, si nu cred ca ti-am spus vreodata de un asemenea anime, si nici nu cred ca am auzit vreodata de un anime de genul, plus ca majoritatea anime-urilor, nu au episoade cu denumiri. Si stiu ca tie nu iti plac anime-urile. Dar cred ca erai putin sarcastic.
Nu esti singura persoana pe care o stiu care se uita la anime.
N-am fost sarcastic, chiar era ceva de genul.
Gintama?
Eu sunt mereu sincer, si mereu spun ce gandesc, chiar daca uneori scot niste prostii pe gura, mai mari decat mine, si nici mie nu imi vine sa cred cat de baka sunt uneori
Majoritatea anime-urilor pe care le-am vazut eu, nu aveau episoadele denumite. Imi amintesc, ca Naruto, Tales of Memories, si Tales of Melody, si alte cateva aveau episoadele denumite, dar in rest, nu prea le aveau. Poate am nimerit si eu exact anime-urile care nu aveau episoadele denumite, fix acel 30% care a mai ramas
Nu ma uit la hentai. Dar imi plac nespus yaoi-urile si yuri-urile.
Chiar acum citeam o manga yaoi.
Viata buna rea merita traita.Am probleme zilnic dar de aceea si bucurii.Nu am o zi doar buna sau doar rea.De exemplu cand ma trezesc fara nici un chef ies sa cumpar alimente e soare e bine si deja ma simt bine.Merg la servici munca multa dar imi zimbeste cineva ca l-am ajutat si dintr-o data ma simt bine.Sau ma suna mama ca baiatul meu a luat examenele.Iar ma bucur.Ma mai motiveaza caci copiii mei au reusit in viata si vreau sa-i vad la casa lor si vreau sa ma vad bunica si in pensie.
Ma motiveaza familia, mediul, visele, sperantele mele in orice caz mai multe lucruri si mai sunt multe altele pe care nu le-am descoperit si vreau sa vad ce are viata de oferit deoarece asta e sensul vietii ca sa o descoperi si sa te bucuri de ea.
Cand te gandesti ca ai sa ai o familie, un loc de munca care sa iti placa, copii vei fi bunic poate chiar stabunic. Asta te motiveza. #viata
Pe mine personal ma motiveaza sa trăesc familia, ptietenii, sora deoarece tu constituio parte din viata lor si de aceia trebuie sa te gindesti cit de mult tin ei la tine, cit de mult te iubesc ei pe tine.
chiar daca nu spun asta in sufletul lor este o parte care se gindeste le tine si de aceia tu trebuie sa fii aproape de toti si sa traesti cu ei cit si in sufletul lor.
AlexandraAle121 întreabă: