| SelenaTpu a întrebat:

Ce telefon mobil aveți?

42 răspunsuri:
| Dandinelle a răspuns (pentru SelenaTpu):

E telefon de gaming, performant, camera super buna si normal...scump big grin cand il tii in landscape poti folosi butoanele de pe lateral ca la un joystick si poti sa-ti iei cooler si butoane extra sa folosesti ca la un Nintendo switch.
Eu stau mai mult pe xiaomi pentru ca are camera super faina si fac niste poze de competitie laughing

| SelenaTpu explică (pentru Dandinelle):

Aseară am văzut clip ca a apărut Samsung rog 6D ultra

| CIaudiu a răspuns:

IPhone 13 Pro Max

| Mosotti a răspuns:

HTC One M8, inca merge f bine si dupa 8 ani.

| SelenaTpu explică (pentru Mosotti):

Mă îndoiesc că la 2 GbRam îți merge bine.

| PedoBarbie a răspuns:

De ce? Vrei să mă suni? E unul foarteeeee bun stai liniștită.

| vodami92 a răspuns:

Iti cauti telefon mobil? pai gasesti modele noi! daca stai bine cu banii!

| Mosotti a răspuns (pentru SelenaTpu):

De ce n-ar merge bine? Ca mai vad pe Youtube ceva desi le trag pe calc si pe alea, citesc in word, ma mai uit pe net si cam atat fac pe el.

| SelenaTpu explică (pentru Mosotti):

Dai comandă acum, răspunde la anul?

| SelenaTpu explică (pentru vodami92):

As lua Samsung A73 sau S21 FE.
Mă mai bate ganfmdul google pixel 6

| Mosotti a răspuns (pentru SelenaTpu):

In ce sens sa dau comanda? Raspunde imediat la o adica daca sun undeva.

| Octavian81 a răspuns (pentru SelenaTpu):

E un telefon cu Android destul de okay. Eu am avut mai multe telefoane Huawei, inainte: Huawei P8Lite, Huawei P20Pro si P40Pro. Dar cum acum acum Huawei are interzis la serviciile Google, m-am confruntat cu problema asta si pe ultimul Huawei pe care l-am avut. Huawei P...Pro era bazat pe camerele foto, camerele Leica faceau toti banii.
Xiaomi, are unele lacune pe camere. Cand zoom mare, imaginea e pixelata; nu are stabilizare pe camere.
In rest e foarte okay. Merge fara laguri, am instalate aproape 300 apps, si merge fluent. Nu se blocheaza.

Întrebări similare