| Patry908 a întrebat:

Ce telefon mobil bun fara abonament as putea sa-mi iau pana in 500 lei? E adevarat ca sunt mai ieftine daca le cumperi din magazinele Orange din supermaketuri ca si Kaufland, de exemplu?

5 răspunsuri:
| Blindeye a răspuns:

Sunt mai ieftine(cu vreo 5-6 lei) dar nu au aceeasi calitate decat daca le cumperi din magazine specializate(cosmote, Vodafone).

| Blindeye a răspuns:

Am uitat sa iti recomand. Samsung galaxi fit e 500 de lei si ceva sau samsun galaxi mini.Eu am fit si sunt foarte multumit de el.Are camera de 5 megapixeli, 160mega'+un card de 2giga",un mic defect(nu are casti incluse), are wi-fi, gps, bluetooth, sistem de operare 2.2 si multe altele. Un sfat prietenesc, eu cand am cumparat telefonul m-am cam chinuit pana am deschis carcasa pentru a baga cartela. Daca nu poti sa o deschizi din prima nu te speria si chinuiete in continuare. Daca ai dechiso odata data viitoare va fi mai simplu.Eu cred ca merita toti banii.Ma bucur ca te-am ajutat.

| Patry908 explică (pentru Blindeye):

Cu abonament ti-ai luat telefonul, nu?

| Blindeye a răspuns:

Da,cu 404 lei.

| Iяiηα a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa-ti iei telefon din supermarketuri.Da, referitor la magazinele Orange, e adevarat, au telefoane bune si ieftine.Iti recomand Samsung Star 2, care are Wi-Fi, toate retelele de socializare incluse(Mess, FB, Twitter, ...etc) Camera cu o rezolutie foarte buna, e cu touchscreen...etc.E cam 500 lei, dar se merita clar la banii astia.
Sper ca te-am ajutat. Funda?puppy dog eyes