Ce ti-ar placea sa schimbi la lumea din jurul tau?

Ce ti-ar placea sa schimbi la lumea din jurul tau?

Ben Heine este un artist belgian care vrea sa ne provoace sa privim realitatea in mod diferit. El combina fotografia si desenul si ne face sa ne gandim la ce ne-ar face lucrurile din imediata noastra apropiere mai interesante. Iata cateva dintre imaginile lui Ben. 

Mai multe sunt aici

Tu ce ai vrea sa adaugi in fotografiile tale?

Alexandra - TPU

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Grozave lucrări. Ultima e absolut adorabilă.

Ce-aș schimba eu? Multe, dar...
http://www.youtube.com/watch?v=yRhq-yO1KN8

| PinkSky a răspuns:

Hei TPU! Eu as vrea sa schimb multe, cum ar fi rautatea oamenilor si judecata lor gresita. Oameni mereu sint invidiosi pe altii.Dar ei stiu de ce sunt asa cu adevarat? Sa zicem ca fiecare om are pe spatele lui un mic tatuaj(asta semnifica valoarea lui si tot ce are) si normal cum el nu vede in spatele lui vede la ceilalti in spatehappyDe asta ei nu stiu sa aprecieze ce au si la final raman fara.Eu asta imi doresc sa schimb : LUMEA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul.Frumoase poze!happy

Răspuns utilizator avertizat
| ℜëßëℓå a răspuns:

Imi place cea cu baiatul si fata care se plimba. E foarte frumoasa, dar si celelalte sunt la fel, insa aceea imi place foarte mult. :X

| LoveSteps a răspuns:

Nu as vrea sa schimb nimic! Odata cu schimbarea lumea nu mai e asa cum trebuie si iti poate afecta o parte minora din relatiile cu prietenii! Lumea nu mai e lume daca totul e perfect!

| petru999 a răspuns:

Ash schimba tot mai putin de 1 lucru,...

Întrebări similare