| SilentRain a întrebat:

Ce-ti place la iubitul/iubita tau/ta?

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Totul,in special inexistenta ei

| SilentRain explică (pentru RAY):

Trist,foarte trist sad
Mai trist ca melodia asta -> https://youtu.be/JPB4dWT1-OA

| RAY a răspuns (pentru SilentRain):

Nu vad nimic trist in a fi singur,trist e sa stai cu cineva din mila,sa stai in zona prieteniei,sa te milogesti de o nebuna, trist e sa stai cu o ipocrita,nu e nimic trist in asta, sunt de acord omul e o fiinta monogama sociala, dar toate la timpul lor, prima oara sa slabesc, sa fac sala si mai vad si de fete poate pe alte taramuri

| RAY a răspuns:

Uhhh 'Ray fata vrei sa vb despre baieti?
nu
Acum lasand gluma la o parte, de ce te interseaza motivul, tu oricum crezi ce vrei
eram curios, nu e adevarat nu cred ce vreau si ce e bazat pe realitate, in principiu nu cred in nimic decat in mine atat

| Freya1 a răspuns:

Fizic parul (are parul des si moale),ochii (ca are ochii mari),abdomenul,barba,buzele... Poate alti nu l-ar considera frumos dar pentru mine este.
In rest: Simtul umorului,ca este sufletis,ca este familist,cuminte,harnic,atent,afectuos, iubitor, ii plac animalele, este intelegator, rabdator...

| Freya1 a răspuns:

LoveSleep
Nu mi-am facut iubitul urat cu spume.Stiu in schimb ca pentru fiecare frumosul inseamna altceva si ce poate mie imi place, sau iubesc altuia ii displace.
Nu am spus ca e rupt din soare si, si el stie ca nu a fost dragoste la prima vedere, dar asta nu inseamna ca nu il vad un baiat ok.Plus ca pe mine spre deosebire de alti ma mai intereseaza si alte criteri nu ca nu ii sta o suvita bine azi... Vreau sa fiu corecta nu ipocrita sa vin sa mint ca e mr univers ca nu tuturor ii place ce imi place mie.
Comenteaza despre iubita ta daca ai ca asta era scopul, nu sa te bagi in comentariile ce nu te privesc.

| Freya1 a răspuns (pentru Freya1):

Eu nu cred ca esti tu in masura sa imi spui de cine ma plictisesc eu sau cine imi place...
Nu ma mint cu nimic, iar daca tu esti diferit sau asa gandesti nu inseamna ca asa gandeste toata lumea.Eu cred ca stiu ce vreau de la partenerul meu, si ce imi place si nu trebuie sa imi spuna nimeni.
Nu m-am plictisit de el si nici nu o sa o fac, pentru ca nu l-am ales asa ca sa ma plictisesc, iar daca va aparea monotoniea va fi ceva normal si vom trece peste facand compromisuri daca ne iubim.Sunt la a doua relatie serioasa si tin sa cred ca macar minimul din ce imi doresc stiu sa caut.
Mersi de sfat si de faptul ca ma jignesti. Daca tot "nu ma ridic la standardele tale" mai bine evitama ca sigur nu o sa ma supar.

| Freya1 a răspuns (pentru Freya1):

Sunt niste intrebari despre si din viata la care raspund pentru ca nu am nimic de ascuns.
Esti pe un site pe care sfatuiesti oameni, comunici, ii ajuti si incerci sa ii faci sa se simta mai bine, sau sa nu se simta singuri in situati ce cred ca sunt nasoale.Nu stiu unde ai senzatia tu ca ai nimerit..Defapt ba da doar ca ai gresit titlul.Aici e TPU adica "toti pentru unul" nu "hai sa luam oameni la misto ca suntem smecheri".
Cu asta am incheiat discutia pentru ca nu vreau sa se ajunga din nou la admini.

| LoveSleep a răspuns:

I-auzi ce zice natalia: " Poate alti nu l-ar considera frumos dar pentru mine este." Să-i transmită cineva că tocmai și-a făcut iubitul urât cu spume.

| LoveSleep a răspuns (pentru LoveSleep):

Degeaba te minți aici. Poți să ne spui direct că e urât, dar nu e criteriul care te interesează în alegerea unui partener. Nu că pentru tine e frumos. Dacă ai fi crezut că e frumos, n-ai mai fi zis aia de mai sus.
În plus, l-ai și ales prost. Urât, sufletist, afectuos, îi plac animalele, familist. Toate astea puse împreună și te trezești cu un cocktail de calități de care te plictisești în maxim 5 ani. Și înainte să-ți dai seama, o să-i urăști simpla prezență și o să te gândești la ce ai de făcut mâine când o să faceți sex. Aș fi zis că o să-l înșeli, dar nici tu nu ești mare model.

| LoveSleep a răspuns (pentru LoveSleep):

Încerc să te evit, crede-mă, dar nu pot. Ții să menționezi tot felul de tâmpenii din viața ta personală și mă simt nevoit să intervin. Ai zis mai devreme la o întrebare că iubitul tău era virgin (ceea ce-mi întărește mai mult convingerile de mai sus). Nu știu de ce ai zis-o, pentru că nu te întreba nimeni. Iar dacă ții să specifici lucruri din astea, nu te mai oftica că le comentează lumea.
Ah, și nu te-am jignit, ce ziceam mai sus era pentru binele tău.

| Ievi a răspuns (pentru LoveSleep):

Laso ma, ca nu intalege, gandirea femeilor e limitata, ele nu stiu ce e aia sa iti vrei binele eficient, doar de fatada. Sunt naive majoritatea devin incapatanate si se mint pe ele insusi crezand ca stiu ce vor de la viata.Majoritatea traiesc clipa.
Evita-le.

| Ievi a răspuns:

Momentan prea putin, insa mi-ar place, sa o vad mai luptatoare, si sa nu renunte niciodata, si sa sa fie o yandere loiala laughing