anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce-ti place sa faci cand iesi in oras?

Răspuns Câştigător
| lille a răspuns:

Eu una prefer sa merg prin parc, apoi sa ies sa mananc ceva la un fast food, sau sa merg la o pizza. O data sau de doua ori pe luna ies la film si apoi la o pizza. In general imi place sa merg in parc asa ca nu prea e weekend in care sa nu dau macar o tura prin parc.

14 răspunsuri:
| giovana a răspuns:

Shopping si restaurant...doar ca nu ma tine punga cat as vrea eu! laughing

| greg a răspuns:

Sa ma relaxez, orice as face, principalu obiectiv e sa ma relaxez

| al3xa_6696 a răspuns:

Sa ma distrez...la un suc, cu rolele, prin parc...:X

| Jonsdottir a răspuns:

Sa ma plimb cu skate-bordul :X cu toate ca transpir ca *** (in finehee hee ) imi place :X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca sunt cu mandra, unde vrea ea mergem... daca sunt cu prietenii...intr-un bar si cateodata mai jucam si biliard, cand avem chefhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Să mă plimb!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa ies in oras...sa ma distrezz la un suc sau citeodata sa tac, sa ma golesc de orice continut si sa fiu doar un receptacol de idei si imagini...

lolita
| lolita a răspuns:

Pai mai degraba intreaba-ma ce fac cand nu sunt in oras, ca mai mereu sunt afara din casa. In general merg sa mananc sau sa-mi beaucafeaua de dimineata,( pentru ca nu am timp sa ajung acasa), nu am timp sa ies cu prietenii nici la un suc sau sa ma plimb pe malul marii cum faceam acum cativa ani.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pai in primul rand cand ma duc in oras trebuie neaparat sa ies cu prietenii mei.(Nu singura)
Imi placa sa merg la un restaurant, la o cofetarie, prin parc. Orice numai plimbare sa fiewinking

| cutza a răspuns:

Sa ma distrez asa cum imi place si sa nu atrag atentia la cei din jur!big grin

| inna a răspuns:

Shopping happy, sa merg la sala, la cinema big grin.

| madutza_2336 a răspuns:

De cele mai multe ori shopping(asta daca dispun de banii necesari)... dar imi place ff mult sa ma plimb bineinteles cu priteniiwinking

| victoria_8973 a răspuns:

Buna!
Cind ies eu cu prietenii mei in oras ne ducem cateodata (daca e vremea buna) la bazin si ne bronzam un pic, apoi mergem la un film, apoi mergem la un restaurant sau fast-food si mancam binisor, iar dupa iai mergem la un mall si... cascam gurile pe-acolo ca nu ne mai ajunge bani sa ne mai cumparam ceva.

| GnnAndra a răspuns:

Sa ma distrezzzzzzzzzzz cat mai mult :X:X cu cei dragi...[prietei, iubit...colegi.etc] :X

Întrebări similare