| Jadis a întrebat:

Ce tip de oameni urasti cel mai mult?

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Oamenii care sunt de acord cu mine. Urasc data. Daca eu ma dau peste cap sa ma exprim cat mai codat, cat mai metaforic, fa-mi placerea sa ma contrazici.Eu stiu ca am dreptate, intotdeauna am, dar nu imi place sa mi se acorde, vreau sa aud si o alta pareresmug

| Bacemi a răspuns:

Oamenii care au o placere sadica atunci cand fac rau cuiva cu buna stiinta.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Indiferenţi, ironici, mincinoşi şi ipocriţi.

pa, pa.

| TeoPT a răspuns:

Prostii, Incultii, Ipocritii, Ironicii, Mincinosii, Prefacutii, Fitosii, Cocalarii.

| Nicoleta a răspuns:

Oamenii indiferenti, ipocriti, mincinosi, cei care nu stiu sa aprecieze ceva, nesimtiti, cei care gandesc imatur la o varsta la care ar trebui sa gandeasca un pic mai serios si needucatii.

| gigiro a răspuns:

Depinde de imprejurare. Cind sunt pe TPU, ma enerveaza mult cei care nu stiu sa scrie cat de cat corect romaneste, cei care scriu prescurtat, vulgarii, incultii, fitosii. Cand sunt la munca, ma deranjeaza sefii care se folosesc de prerogativele de sefi, colegii ipocriti, tradatorii. Cand merg pe strada, nu-mi plac cei care arunca mucurile pe jos, cei care se dau in spectacol.Acasa,ma deranjeaza vecinii.sotul meu cand bea.Cam mule ma deranjeaza. Nu stiu de ce, dar in ultimul timp, ma deranjeaza mult prostii si snobii.

| Ana a răspuns:

Oamenii prefacuti

| AliceHappyGirl a răspuns:

Pe cei cu mai multe fețe. Din tot sufletul meu!

| Kitty a răspuns:

Manelistii(cel mai mult).

| EuSiCuMine a răspuns:

Cel mai mult urasc manelisti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urasc oamenii care se baga in viata si in relatiile altora si nu ii lasa sa fie fericiti...si din cauza acestora pierd unii oameni ce au mai scump sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mincinosii si nesimtitii...

| DeeaVanity a răspuns:

Deci...cocalarii,pitipoancele.si aia cu zodia capricorn.nu ma inteleg eu bine cu ei.desi am o prietena capricorn hypnotized ma enerveaza cateodata. mai mereu.

Întrebări similare