| TeeaBaang a întrebat:

Ce tot aveti cu Lala Band? straight face Nu credeam ca voi pune intrebarea asta pana acum. laughing Sincer, innebunesc cand ii vad pe pustii astia catalogati drept : " trupa de muzica", "idolii" nustu' cui. Mie mi se pare ca ei nu fac muzica. Nu am nimic \ nu am avut nimic cu cei care ii asculta, dar sa nu raspandeasca asta peste tot! Nu stiu daca si aici, dar pe facebook toti copii fac pagini gen "Lala Cacat band", etc. si imi trimit cereri gen : " hei nu poti sa si tu like, pls?" So, sunt satula de ei si de serialul lor straight face {Sunteti fani? nu comentati. exista "x" -ul ala pe care trebuie sa il folositi} Scuze de categorie!

Răspuns Câştigător
| Differentx13 a răspuns:

Și eu m-am săturat de LaLa Band și sunt de acord cu tine. Dar asta e, nu poți face nimic, fiecare cu gusturile lui / ei.

31 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pe undeva ai dreptate dar trebuie sa se bucure si copiii...

| MarcŞiAtât a răspuns:

Bun..tocmai am "postat" si eu o chestie de genul. Astept sa imi sara acum in cap en"spe mii de persoane.

| Ella3133 a răspuns:

Da,sunt total deaccord sunt niste copii pupati in c*ur de ProTv.M`am saturat Lala **** au facut aia, LaLa **** au avut concert....aia au mai mult coveruri decat piesele lor, falsitate straight face

| JustMyLove a răspuns (pentru Ella3133):

Probabil ca tu esti pupata in c*ur....si nici asa nu ai reusi sa ai succesul lor...

| MarcŞiAtât a răspuns (pentru Ella3133):

Hah..coveruri! ISI BAT EFECTIV JOC! nu am avut nimic cu ei pana sa vad CA FAC COVER DUPA SMELLS LIKE TEEN SPIRIT si l imita pe freddy mercury ( batandu si joc...desigur ) cum isi permit fratilor?! cum? OMUL ALA ESTE O LEGENDA IAR EI..NISTE CACATI CU OCHI< NISTE NON TALENTE isi bat joc de el? rusine.

| Ella3133 a răspuns (pentru MarcŞiAtât):

Deaccordwinking

| OliviaLove a răspuns (pentru Ella3133):

Maxim rolling on the floor)))!

| OliviaLove a răspuns (pentru MarcŞiAtât):

Like laughing :*

| Azµre a răspuns:

Schimbă categoria dacă nu vrei să ți-o mut eu...

| TeeaBaang explică (pentru Azµre):

Haha raised eyebrows Scuze daca vreau sa ma lamuresc, si de aceea pun la o categorie vizitata happy

| Azµre a răspuns (pentru TeeaBaang):

Te iert atunci happy

>:d<

| Azµre a răspuns (pentru TeeaBaang):

blushing

laughing

| Crucified a răspuns:

I s-a mai lărgit găozu` cristinei ciobănaşu? thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia sunt niste fraieri cu figuri de vedete.Merita impuscati.

| JustMyLove a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu meriti sa fii impuscata de mai multe ori, nu doar o data. De unde stii tu ca au figuri?

| MarcŞiAtât a răspuns (pentru JustMyLove):

Pai cum mai fato! auzi " de unde stie" se vede de la o posta...treziti va la realitate si invatati sa apreciati muzica buna. hal al de generatie! RUSINE SA VA FIE. imi e greu sa accept ca voi sunteti "viitorul nostru" niste mucosi cu creierul spalat de cliseele ieftine de la tv.

| OliviaLove a răspuns (pentru MarcŞiAtât):

Inca un like rolling on the floor :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti proasta sau te faci? Vezi ca te contrazici singura.

| TheDifference a răspuns:

In primul rand...nici mie nu imi place thumbs up, de fapt urasc lala band X_x in al 2 lea rand, de ce nu inteleg oamenii ca daca o pui la categoria potrivita ai mai multe sanse la un raspuns decat daca o pui la alta, fiecare cauta la categoria pe care il intereseaza, nu te lua dupa faptul ca e vizitata, ca poate cei care o viziteaza nu le pasa de problema ta cu lala...ms

| Чернобыль a răspuns:

La fel si eu.Ii urasc din sufletul meu!

| Killeramaster a răspuns:

M-am săturat de Lab.a Land. Au fani numai de 11-12-13 ani. laughing
Au și ei 3 melodii și se laudă că-s mari artiști.Dar, fiecare cu gusturile sale și nu poți face nimic altceva...

| OwlMyGod a răspuns:

Ar fi mers la Adolescenti happy. E ok oricum. Si eu sunt de aceeasi parere. Sunt doar niste actori si cantareti de moment. In cativa ani vor disparea. La fel a fost si incidentul cu Blaxy Girls, cand au vrut sa concureze la Eurovizion cu piesa "Dear Mama". Dupa nebunia cu piesa aceasta nu au mai fost asa senzationale. In ziua de azi nu mai stim nimic de ele. Asa ca fa ca mine, relaxeaza-te, nu da like la ce nu-ti place si asteapta sa treaca febra cu "Lala Band". Have a nice day!

| IceCrEaMGiRl a răspuns:

LaLa Band este o trupa de muzica (nu tocmai pe gustul meu laughing)) ).Dar ar trebui sa vorbesti si tu mai frumos de acum inainte sau ti se va da o nota mai mica. Daca nu iti place nu asculta melodiile lor.Am fost si eu disperata dupa ei dar am rupt firul.

| OliviaLove a răspuns:

Mamamamam inca cineva care ma intelege! :X
Exact, au milioane de pagini Alina Eremia [fanpage:X:X:X], Anca Vlad:* Alinaa :X. [fannn:X]
ma scoate din sarite cand vam din astea.
Faza care ma enerveaza la ei e serialul lor tampit cu actorie de 2 bani. Ba e veselie veselie si cantec ba drama mare. straight face si in plus frate copilasii astia sunt disperati dupa ei. E foarte ciudat oh go on. Si ei fac numai covere, iar cand fac cantece le fac aiurea rau. Patetice. E ceva de copii mici mai exact.

| atssuka a răspuns:

Eu recent am auzit de ei, apar ca ciupercile dupa ploaie, dar copilasilor le place! sick of stupid music. >_

| TeeaBaang explică (pentru atssuka):

Suuure laughing) Ai dreptate.

| xTrixie a răspuns:

Hateri... ce sa le faci niste Iubiristi Secretosi care invata de bunaciuni nu de muzica! Eu vr sa fac ceva cu viata mea prin muzica nu prim gagicutewinking

| PinkRock a răspuns:

Lala CACAT bandlaughing)))))) Adevarat frate,toata lumea cand a venit lala band ma inebunea,pana s-a terminat toti faceau de parca aia erau black eyed peas sau ceva de genu,da m-am gandit ca la un moment dat o sa se termine si s-a terminat,dar si eu am o problema,ma enerveaza Sore aia,care din cauza ei s-au despartit smiley si laura cosoi,ca sa ajunga mai repede ea celebra, deci lasa-i naibi in pace, ca oricum sunt aia doar cu vocea si atat, nimic mai mult, nu te pune la "inteligenta" lor, aia care nu o au.

| Cimpean_Andrei_1995 a răspuns:

Piesa de la Paraziti Shoot Yourself i caracterizeaza pe astia de la Tralal Band