Nu ma atrage nimic, imi place sa fiu indiferent ca sa se simta prost pentru ca nu le ofer atentie, ma vad cu masina cum trec pe langa ele si zic... asta are bani nu reusesc sa pun mana pe el, plec razand
- un corp înalt și totodată armonios
- am eu ceva cu mâinile bărbatilor, să fie frumoase
- dantură frumoasă
- chiar si barba mi se pare atrăgătoare purtată intr-un anume fel, dar poate să nu aibă deloc, căci trăsăturile fetei sunt cele care contează.
- păr șaten sau brunet
Am o obsesie cu parul, neaparat sa nu-l aiba scurt, baietete, imi place sa ma joc cu el, sa fie stralucitor, culoarea nu ma intereseaza, textura nici atat, daca e prins in coada/lasat liber nu ma intereseaza, doar sa-l aiba. Ochii n-au importanta, vocea sa fie cat mai feminina, subtire, dar ma atrag si vocile alea feminine ragusite, corpul sa fie cat mai ok, nu ma intereseaza sa fie model, sa nu fie nici foarte slaba, nici sumo, m-au atras mai mereu cele voluptoase, care erau nici slabe, nici grasute. Inaltimea sa fie acolo de bun simt undeva la maxim 1.75, dar am boala mea cu minioanele, imi plac cel mai mult. Zambetul iar ma da pe spate, cu cat e mai real cu atat imi place. Legat de forme, e irelevant pentru mine aici, daca imi place fata ei, persoana ei pot sa trec fara probleme peste faptul ca n-are cine stie forme, am placut si tipe care nu prea aveau forme, nu punctez acolo neaparat, ar fi bonus sa aiba si forme.
Asta legat de fizic, la caracter: sa fie vorbareata, sa stie sa glumeasca, sa fie directa, mie nu-mi plac de fel oamenii subtili, asa si eu sunt dintr-o bucata si prefer tot oamenii de genul, sa fie intelegatoare si cel mai important e sa fim pe aceeasi lungime de unda.
Am vrut si eu sa scriu ceva ce ar scrie floreasca, dar aparent la mine nu merge sa pun i în loc de â și alte greșeli gramaticale de om trecut prin viață.
In primul rind politetea si vocea calda cu cit e mai saritor vizavi de mine cu atit m-i se pare mai atractiv.
Cred ca multi barbati vor fi de acord ca tacerea este cel mai atractiv lucru .
Sunt o mulțime de trăsături.
Dar în special sa fie cat de cat frumoasa cu un corp demential sau care știe să și-l evidențieze. Indiferent că e vorba de parul ei sau picioarele.
Trăsăturile de caracter mă atrag, indiferenta/răutatea din ea și din ochii ei, onestitatea mă atrage, chiar daca reușește fara sa vrea sa ma rănească la cat sunt de sensibil.
Ce să îmi placă De parcă eu merg cu lista la mine să văd cine se încadrează și cine nu.
Să fie o prietenă bună în primul rând, iar asta înseamnă să fie loială, sinceră, să pot să glumesc cu ea și să mă suporte iar acum îmi răsună în cap versurile lui Spike "ăsta a fost test de rezistență și tu l-ai trecut cu brio, aș vrea să spun la revere dar din păcate e adio", deși nu are absolut nicio legătură cu ce aberez eu pe aici.
Ce sa mai zic? Să aibă sânii de o anumită cupă? Să o descriu fizic? Știu eu toate tipele de care aș fi atras dpdv fizic? Nu, nu le știu, așa că dacă îmi place e tot ce contează, indiferent de păr, înălțime, etc.
Adevărul e că nu știm ce căutăm, nu știm ce vrem, nu în totalitate.
Se întâmplă să întâlnești o persoană, nu o cauți ca pe un punct de pe o hartă.
Nimeni nu știe pe cine caută, nu știe cum e exact acea persoană, doar o să simtă când o să se întâlnească cu ea, iar ce o să simtă nu poate fi scris în totalitate, ce știm noi că vrem ne dă o oarecare direcție, atât, de foarte multe ori greșită.
Ochișori O_Oei cum vorbește ia glasul ei vocea ei sprâncenele ei parul ei Sufletul ei inima ei bunătatea ei sinceritate ei înțelegerea ei
Kaonashii întreabă: