Probabil, ai profitat prea mult de bunăvoința ei, ți-ai ignorat temele, studiile, în favoarea jocurilor și distracțiilor pe net. Acum, tu știi care îți e vina. Ori i-ai trădat încrederea, ori poate... ai o mamă mult prea ocrotitoare.
O mamă dacă observă că ești conștiincios, preocupat de școală (studios), harnic, e imposibil să nu îți facă "cadou" ceea ce îți dorești.
Deși nu e corect scris (în interiorul unei propoziții!) să scrii "mama" cu majusculă, mie mi-a plăcut. E semn că o iubești mult. Ai evidențiat acest lucru, fără să intenționezi!
*lase (într-un cuvânt)
Am luat in teza la romana 9 şi la mate 8 stiti ca asta este ultima saptamana de scoala si tot n-am voie la pc. Cea mai mica nota este 7 si eu cant la orga cam 2 ore dimineata si vreo pra seara(nu sunt un incepator)
Sa o ajuti in gospodarie si sa inveti bine.Si la gramatica.Ca mai ai de studiat la ea.
Buna
pai in primul rand poate are pretentii la tine in dulap sa ai hainele in dulap puse paturele sa iti faci lectiile sa ineti incerca sai demonstrezi si roag-o cateva ore la pc
Poti sa o ajuti la treburile casnice sau ca ii vei spune ca vei invata mai mult.
Invata,mananca tot din farfurie, ajuta la treburile casnice, si nu exagera cu statul la calculator... daca te lasa nu uita sa te mai ridici de la pc!
Cea mai mica nota mea este 7 la fizica si in teze am luat la mate 9 si romana 8 si nu-mi da voie la pc in cursul saptamanii si stiti ca asta este ultima saptamana de scoala si tot nu ma lasa
MadaAwwr întreabă: