Daca lasa-i doar ''sa nu speli duminica'' era tare de tot gluma, ai ratat-o si pe asta.
Da nu voiam sa glumesc.
Oricum, nici daca te chinui nu iti iese vreo gluma
Sa știi că dacă repeți ce ți am zis eu ție despre glume nu prea are sens.
Nu repet nimic, am facut doar o precizare.
Poti incepe cu basicul, adica sa incerci sa fii o versiune cat mai buna a ta, care respecta legea si implicit pe ceilalti, care are credinta si face fapte bune.
Eu urmez de 2-3 ani sfaturile lui Sf.Petru " sa nu fumezi, sa nu bei, droguri sa nu iei! " nu stiu daca sunt pe placul lui Dzeu ca am renuntat la aceste vicii, dar cel putin sunt o versiunea putin mai buna a mea
Sa n-ai păreri sau idei
Sa nu-ți dorești, sa nu vrei
Sa fii bun, sa ai o conduită înaltă
Așteptând vacanta de pe lumea-ilalta
Exact, acest poet neinteles Cheloo, un ilustru textier
Sa respecți cele 10 porunci, asta in primul rand
Iar în al doilea rând, sa te rogi, sa citești Biblia
Nu avem de unde sa stim. Nu l-am tras de limba pe Dumnezeu sa ne spuna. In general, faci ce crezi tu ca e bine.
Maine-poimaine afli ca si-a facut pile prin rai...
Da, i-a dat omul spaga lui Sf. Petru la poarta.
Sa fi o persoana buna, sa nu faci rau nimănui, cam atat. Dumnezeu nu te judeca pentru prostii de genul: spalat duminica, distracție, nemers la biserică, astea sunt "băbisme" inventate pentru a ne induce sentimentul de vinovăție la fiecare pas. E păcat grav daca ucizi, violezi, furi, faci rău altora. Trăiește-ti viata cum vrei tu atât timo cat nu faci rau nimănui si nu deranjezi pe nimeni. Fa bine cât poți, si cand nu poți, nu face rău.
Raniia întreabă:
sirencik întreabă:
Diamondjadenguyen întreabă: