@Criticul, daca mergi, merg si eu Am avea cateva intrebari incuietoare, asa... de fun
Shin
Du/te tu si pregateste/te.eu vreau sa ma ia pe nepusa masa. asta era culmea, sa mai si platesc! de ce? se dau adaposturi anti atomice, vaccine anti sida, anticancer, sau doar se spala, se calca si se albesc creiere?
Dar chiar se duce cineva la adunarile acestea? Nu e mai bine sa traim fiecare zi din plin fara sa ne batem capul cu sfarsitul lumii? Cursul asta se vrea un ghid de supravietuire al Apocalipsei sau ce? Ati innebunit lumea...
Fix de ziua mea te-ai hotarat sa pui si tu congresul asta?
Oh my God, imi vei fura toti invitatii
Fenomenal domnule, fenomenal!
Unde e, frate, congresul ala? E moca! Si mai citeste si raspunsuri pe telefon! Marfa!
Fiti toleranti cu martorii, asa cum ati propus si pentru cei care nu stiu gramatica! Nu jigniti chiar daca nu credeti in ideile lor. In fond nu fac nimic rau, zic si ei tuturor ceea ce stiu...
Pe mine nu ma intereseaza, nu ma duc, nu-i ascult, dar nu-i jignesc.
Pentru cei ce nu stiu, baiatul s-a logat.si ca sa fie sigur ca vom afla de sfarsitul lumii, a postat si anonim. aveti aici si cealalta postare:
http://www.TPU.ro/......e-trebuie/
oricum, am vorbit eu cu dumnezeu si mi-a spus ca se amana sfarsitul lumii pentru o data ce va fi stabilita in viitor.ne va contacta el sa ne anunte.asa ca nici congresul nu isi mai are rostul. =))
LisaJulie întreabă: