Ce trebuie sa faci cand te înțeapă o albina? Mergi la doctor?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Daca chiar e albina nu incerca sa scoti acul si mergi la urgenta, ei il vor scoate in siguranta

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă te știi alergic da...

| relian a răspuns:

Cumpara de la farmacie o crema "lidocaina' se numeste, mergi si intrebi, daca au crema Lidocaina 5% o tii in casa, cand te inteapa orice insecta si te doare, dai cu crema asta, doar aplici putina crema acolo si in cateva secunde deja nu te mai doare.

La fel poti folosi si daca te tai, la orice rana care doare in general o poti folosi.
Lidocaina este un medicament minune, chiar asa a si fost numit dupa cea fost descoperit, iti ia durerea cu mina, dar exact asa se intampla.

Lidocaina este cel mai folosit medicament mai peste tot, sport, operatii, dureri, dentisti si orice.
De cand a fost descoperit de prin ''48 la nivel mondial, n-a fost niciodata raportat vreun caz ca ar avea vreun efect secundar.

Dar asta este o crema, doar aplici pe rana, intepatura nitel si cum zic o sa constati pe propria piele, no sa iti vina sa crezi laughing

Dar ca idee, sa crezi si fara sa dai tu, lidocaina este si acel spray, ce da doctorul la fotbalisti cand se accidenteaza, asta daca ai vazut la fotbal asa ceva.

Sprayul ala este lidocania, fotbalistu accidentat simte durere, normal ca nu prea poti sa stai asa, ori sa mai joci, asa ca ii baga niste pufuri si in secunda urmatoare e ca si nou in punga odata folosit laughing

Acum pe bune, serios, asa este, crema asta o poate avea orice om in casa, cand te tai ustura rau, aplici nitel si minunea se intampla.
Hai sa mai zic daca tot am inceput laughing si acele spray ce le folosesc uni barbati sa nu ejaculeze rapid, gen STUD 100 sau creme, tot lidocaina este.

Gata iti ajunge, mergi la farmacie cumpara si vezi, dupa sa revii sa spui de am dreptate sau nu.

Aici in SUA crema asta Lidocaina 5% si Cortizon 1% le gasesti pe raft si la supermarket, sau la farmaice dar fara reteta.

Stiu ca Hidrocortizon asta 1% in RO se da cu retea, am intrebat eu cand am fost in RO, voiam pentru mama, am fost la farmacie sa iau, am fost intrebat ce vreau sa fac cu acea crema laughing zic sa dau pentru mincarimi pe piele.

Zice aaa da, ok, dar se da cu reteta.Zic in SUA e la liber, dupa care mi-a dat asa fara reteta.

Si Hidrocortizonul ala este bun sa ai in casa, e si ala f bun, de te maninca pielea dai cu ala si imediat si trece.

Deci si Lidocaina asta crema o fi al fel cu reteta, dar poti lua si fara, nu prezinta absolut nici un pericol, ti-am zis daca in SUA unde este strictete ce nu mai vezi altundeva legat de medicamente, astea se dau la liber, sincer nu stiu de ce romanii vor reteta, dar asta e fiecare tara cu legile ei.

Dar Lidocaina, garanatat nu iti face absolut nimic, poti folosi zi de zi, ora de ora fara absolut nici o problema, ma refer crema.

Ray bate gardu cu acu, sa mergi sa scoti laughing saracu daca el traieste in cutie ce sa stie el de natura, de albine sau alte insecte.Auzi si tu sa mergi la doctor, wow la urgenta, sa til scoata in siguranta, de parca nu stiu ce par ai avea in mina laughing

| 12345678910111213141516161819202122232425262728and explică (pentru relian):

Ai dreptate. Într-adevăr, dar ustura când o aplici.
Nu nu am fost înțepata de albina și nu am știut dacă am alergie.
Dar nu am
Mulțumesc e foarte folositoare!

| 1onurSimion a răspuns:

Păi cine n-a fost înțepat de albina? Cu toți eu am fost înțepat de albina și să roșit puțin zona aia punctul ăla pe umer și atâta.