| Mindfulness a întrebat:

Ce useri va plac cel mai mult? Răspunsurile lor? Pe care îi detestați cel mai mult!?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Bula
NoTurbinaNoGood
darrio2007
Ioandelasal
Hyperion7
Miruna333
Mosotti
MeisterSchnitzel
Dismally
ILikeBlackCats

suntserios
| suntserios a răspuns:

Violetta răspunde cel mai corect și mai modest... Hahahahahahahahahaha

| Mindfulness explică (pentru suntserios):

O cunosc foarte bine, sunt user vechi! I-am dat din start ignore. Se ia aiurea de copii și admina se preface că nu vede! Jignește mereu de atâția ANI și nu e BANATA, noi când jignim de 2-3 ori rămânem fără cont definitiv! Pe aici merge nepotismul, și altele... unii vad că sunt favorizați! Nu o să iasă la pensie de aici, nu o să câștige vreo sumă anume, aici nu primești nimic, nu înțeleg de ce ii place sa stea aici NON STOP! Poate de la vreun AZIL postează!
Treaba ei! Oricum nimeni nu primește nimic, decât cadouri la un număr de răspunsuri apreciate de editor!
Ne cam face de râs dar asta e.

| mODIN a răspuns:

In zona de Religie sunt foarte multi oameni cititi care sunt dornici mereu sa-ti raspunda la intrebari si sa dezbate civilizat, chiar si daca fac parte din denominatii diferite. Ii am aici in minte pe 'TOTeu', 'EestiSodalane', 'ania', 'MeisterSchnitzel' si 'LisaJulie'.

Stiu ca ai intrebat de raspunsuri, dar l-as mentiona aici si pe 'sabin89' pentru intrebarile pe care le pune si care, adesea, chiar ma pun pe ganduri si duc la discutii interesante.

L-as fi pus si pe 'Simpatic' pe lista, dar de o luna de zile vad ca s-a retras. Cu el mai schimbam mesaje, ocazional.

Cat despre cei ce nu-mi plac, aproape toti ajung sa fie suspendati dupa cateva zile. De obicei astia care pun intrebari absurde de genul "Ce se intampla daca-mi sparge vecinul un bec din casa?" sau cei care cauta cearta in fiecare postare.

Daca trebuie sa dau nume specifice, 'NewChangeSociety' ma cam scoate din sarite cand posteaza. Intrebarile lui sunt de lungimea unui eseu, toate fiind doar afirmatii legate de cat de nasoala e Romania ca tara si cat de evident e ca tot ce trebuie sa facem e "sa ne trezim la realitate" si se vor rezolva toate pana maine si vom fi toti milionari.

Ar mai fi si ceilalti membri din ale caror intrebari reiese mereu ca incearca cumva sa fenteze sistemul. Nu am nume specifice in minte, dar sigur ati vazut tiparul! Intrebari de genul "Cum slabesc 10 kg pana saptamana viitoare?"; "Cum fac sa iau 10 la Bac fara sa invat?"; "Cum pot sa-mi deschid o afacere online care sa fie profitabila si sa nu aibe riscuri daca n-am studiat sau lucrat in domeniu?"; "Profesorul are voie sa XYZ?"; "In ce tara trebuie sa ma mut ca sa-mi permit un Rolls Royce doar muncind ca ospatar?"; "Vreau sa fiu filosof, la ce fel de videoclipuri trebuie sa ma uit pe Youtube? Dureaza mult pana ajung ca Aristotel?".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie îmi place ce răspunsuri dă vatadezahar24.
Se cunoaște că știe mai multe decât celelalte.

| Mindfulness explică (pentru anonim_4396):

Da răspunsuri pertinente așa este.

| vatadezahar24 a răspuns (pentru anonim_4396):

Oww, mulțumesc mult! Întreb de curiozitate, cum ai dedus asta?

| vatadezahar24 a răspuns (pentru Mindfulness):

Mulțumesc!

| Mindfulness explică (pentru vatadezahar24):

Sa fii iubita draga.

Întrebări similare