Silvia.baaa.ce pana mea?! e preferata mea.Chiar nu stiu de ce, ca e tare stupida uneori.
De multe ori cand am vrut sa dau un raspuns serios am vazut ca deja l-a dat onutzu, si un pic mai bine formulat la un moment devenise un pic frustrant, ca nu imi mai gaseam locul in discutie, harciog are uneori o abordare surprinzatoare si uneori imi place un cinism un pic provocator si inteligent la zbenguici. Dar lista e mare, am pus si eu 3 pe care i-am remarcat zilele trecute
Sant multi demni de admiratie... utilizatori si utilizatoare. desi nu ma consider, cineva ma punea in top la o intrebare asemanatoare
Oare sa incep sa dau nume?
Aici nu ne putem da cu parerea decat dupa felul in care raspunde un user de cat de obiectiv, amuzant sau stupid de amuzant e
Pana la urma fiecare user aduce un element de noutate pe acest site si asta ii confera unicitate site-ului
Mai anonimule, ce sa-ti zic, pe tine primul` pe litsa , apoi hmm, grea decizie. In fine, ca un repley lui gigel:,, flav si filip se afla pe locul 2, la egalitate, dupa persoana anonima . S-a postat de 2 zile intrebarea, de ce se insista pe ea?. ma rog.
Acum catre anonim: vorbind serios, apreciez multi utilizatori de pe TPU, si n-ar fi rost sa dau nume. Se supara barbatu` pe mine .... gabriela... sper ca nu vezi ce-am scris .
Mie imi plac toti:X deci sa stiti, ca va iubesc pe toti aveti fiecare cate un locusor mic, acolo in inimioara mea micuta