Sincer nu mai știu de ce l-am făcut, dar am rămas ca să ajut userii cu întrebările lor și mai încolo mi-am făcut și niște prieteni.
Pai, la aproape tot ce cautam pe google aparea si TPU...Si imi placea sa vad cum oamenii isi raspund la intrebari si se ajuta si vorbesc si da...Si mi-am facut si eu cont.
Si eu la fel
Uuuuuuuhhhh. Ce coincidentaa...)
Cineee?
Căutam o melodie și am dat peste o întrebare de la TPU la care răspunsese.Mi s-a părut amuzant așa că i-am vizitat profilul uitându-mă printre celelalte răspunsuri.Mi-am făcut contul prea târziu deoarece acum nu mai intră.
Nu știu dacă ar trebui să îți spun...
Inițial,nevoia de a afla niște informații despre jocuri video.Mai apoi nevoia de a schimba câte o idee cu niște persoane într-un cadru anonim(deși sunt cam nihilist și mizantrop de felul meu), dar de pe meleaguri mioritice.
Avea un fel de evaluarie la fizica compusa dinr-o singura problema insa la toti din clasa era diferita si nu stiam in ruptul capului cum sa o fac.Deaceea mi-am facut TPU insa pe urma m-am dezamagit cind mi s-a interzis intrebarea, am inteles ca intrebarile cu program scolar sunt anulate.
Avem nevoie de foarte multe raspunsuri la multe intrebari si Google nu le stie chiar pe toate.
anonim_4396 întreabă:
scorpionul53 întreabă:
Anonymus101 întreabă: