De unde va venit idea asta:inspiratia din moartea unei persoane care a fost totul pentru mine.
E o combinatie a numelui meu, inginerie mentala, multi spun ca mai vine si de la visator,, dar nu prea sunt unul.
Ideea mi-a venit din știință, mai exact din inginerie.
https://en.wikipedia.org/wiki/Black_box
Acest black box poate reprezenta și omul. Atunci când încerci să caracterizezi un sistem uman nu poți să o faci prin a cunoaște structura internă a acestuia (în principiu vorbesc despre toate procesele chimice și fizice din organism care ne determină acțiunile). O faci observând reacții la stimulii la care este supus individul uman. Totuși, putând face doar atât, ne este greu să judecăm o persoană, mai ales dacă aceasta știe să își cripteze răspunsurile. Sistemul uman este cel mai complex sistem autonom cunoscut și mai punându-i și caracteristica de black box ne putem gândi cu atât mai mult că nu este simplu să reușești să cunoști un om pentru ceea ce este el cu adevărat. Nu putem cunoaște omul decât dacă îi observăm acțiunile sale, nu pe el însuși. Iar acțiunile ne pot induce în eroare. Conceptul de black box în natura umană întemeiază misterul și frumusețea acesteia.
Reprezinta numele *in engleza* al filosofului meu de suflet, care mi-a schimbat viata.
E un caracter din cartile lui Sven Hassel care ma reprezinta, doar ca eu sunt mai uman.
M-a loghez cu Facebook si asa aveam numele atunci pe Facebook., l-as schimba, am incercat de multe ori si nu merge, la fel si cu poza de profil.
Prin adăugarea literei W la începutul și a literei E la sfârșitul numelui meu.
În gaşcă ne spunem unul altuia Gogu.
(ce faci Gogule, bine Gogule, bem o bere Gogule şi tot aşa)
Dar cum suntem cam 6 de Gogu a trebuit să ne departajem. Unu e a lu Cioacă, altul a lu Măsea, deget mic, mână de carton (ăsta rupe tot pe ce pune mâna), a lu pierdutu şi Pintenogu. Adică eu. Ne băteam pe "Gogu beţivu" dar nu l-a luat nimeni. De ce crezi?
Numele meu este Georgiana, asa ca am vrut sa mi-l pun.
2020 este anul curent, deci...
AndrewTate7789 întreabă: